Bu fiyata bundan iyisini bulamazsın.![]()
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçemin çok altı usta.Bu fiyata bundan iyisini bulamazsın.
Altında olması bir şeyi ifade etmiyor ki. Düzgün mouse yok.Biraz daha iyi idarelik değil uzun kullanımlık bir şeyler bakıyorum.
Bütçemin çok altı usta.
Farede markaya bakılmaz. Modele bakılır. Sensöre shapeye skateze malzeme kalitesine LOD'a göre de yorum yapılır.Biraz daha iyi idarelik değil uzun kullanımlık bir şeyler bakıyorum.
Altında olması bir şeyi ifade etmiyor ki. Düzgün mouse yok.
Biri babasının hayrına ürettirmiş galiba ondan ucuzFarede markaya bakılmaz. Modele bakılır. Sensöre shapeye skateze malzeme kalitesine LOD'a göre de yorum yapılır.
Fiyatına bakmayın 350 liraya kadar olan tüm farelerden daha iyidir.
Markaya takılma.Bunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum markayı ilk defa gördüm.
Selam, LoL, CS:GO tarzı oyunları oynuyorum. Fareyi tutarken palm şeklinde tutuyorum, teşekkür ederim şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.