300 TL'ye klavye önerisi

@yoshitsune'in önerdiklerine bakabilirsiniz, yukarıda atılmış Game Booster ve Rampage klavyelere bulaşmayın.

Buna da bulaşmayın!

Sebebi nedir ben kullanıyorum gayet iyi bütcesi bu olduğu için ve kullandığım için attım.
 
@550519 hocam not olarak alınmaz tavsiye etmem diye belirttim. Ben orada sadece arkadaşın istediği markaları attım benden daha iyi bilen arkadaşlar illaki vardır. Bende yorumları takip ediyorum bundan dolayı.
Kötü ürün hocam, doğru diyorsunuz. Beğenmedim atmanın sebebi linkini paylaşmanız.

Sebebi nedir ben kullanıyorum gayet iyi bütcesi bu olduğu için ve kullandığım için attım.
Markası bilinmiyor ve muhtemelen kalitesiz. Ayrıca ilk kez duydum o markayı.
 
@yoshitsune hocamın attıklarına bakabilirsiniz, şuan KB487L kullanıyorum fiyatına göre gerçekten iyi, aldığıma pişman değilim.
 

Veya.


Neden "Rampage" gibi markaları istiyorsunuz?

Çok güzel soru ama ürünlerini beğeniyorum.

300TL'ye mekanik klavye bulamazsınız, ve Rampage kaliteli bir marka değil.

Mekanik hisli de olabilir.

300 TL'ye mekanik klavye yok hocam.

Mekanik hisli olabilir.

Hocam 300 TL'ye mekanik bulamazsınız diye düşünüyorum. Gamebooster Rgb Rampage RGB.
Not: Bende almasını tavsiye etmem ama bunları buldum ben.

Mekanik hislide olabilir.

Mekanik klavye istiyorsan 700-800₺ bayılman gerek, mebran kalvyelerde RGB bulmaz zor olur bu arada, mekanik olmayan klavyelerin hepsi aynı desem yanlış olmaz.

Mekanik hislide olabilir.
 
Rampage neden önerilmiyor acaba merak ettim? 250 - 300₺ bandında ki ürünleri çok kaliteli. Kullanmasam görmesem inanacağım sizlere. Rampage R74 klavyesini 3 sene önce aldım hala taş gibi. Tuş hissiyatı kalitesi falan çok iyi. En ufak sorun yaşamadım. Tek eksiği 2 adet RGB modu var onun haricinde sorunsuz. Kullanmadığınız ürünleri lütfen kötülemeyin. Rampage'nin diğer ürünlerini bilemem ( kulaklık, fare vs ) ama klavye konusunda çok güzel ve kaliteli ürünleri var. Ayrıca geçen gün Game Booster G25k aldım 3-5 tuşun da yazma sorunu vardı temassızlık var gibi davranıyordu iade ettim. Her iki klavyeyi de elime aldım inceledim kalite olarak Rampage daha iyi. Game Booster önerilmemesi doğru fakat Rampage güzel marka. Marka fanlığı asla yapmam sadece kullandığım kaliteli ürünleri öneririm yanlış anlaşılmasın. Rampage'nin R79 klavyesi var mesela bilek destekli o da çok iyi.

@Local Cahpe @frodobaggins

Sırf siz beğenmiyorsunuz diye marka kötü mü olmuş oluyor? Alıp kullandığım ürün. Öneri verdim. Detaylarını da yazdım. Neden bir şey yazmadan direkt emoji atıyorsunuz? Düşük bütçe ile alınabilecek en güzel klavyeleri üretiyor Rampage. İstediğiniz kadar emoji atın. Sizin önerdiğiniz bir markayı önermedim diye yaptığınızı da biliyorum. Sizlerin yazdığı bir markayı burada övsem kalp atardınız :)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı