300 TL'ye Kulaklık, Mouse ve Klavye Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Kırsehir_onur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.124
V7ma al bence mustafa bende ondan alacağım. Klavyemde bloody b120 olunca bide core 3 aktif olunca en iyi seçim benim için v7ma. A4 tech ürünleri pişman etmez.

Dün en sonunda karar verdim ve Bloody V7 aldım. V7MA modelini alacaktım sonra düşündüm makroları o kadar sık kullanacağımı sanmıyorum. Bakalım memnun kalmazsam hepsiburada'dan aldım zaten iade de gram sorun çıkarmıyorlar cebimden çıkan 4TL kargo ücreti olur en kötü senaryo olarak :)

bende zl5 alımayı düşünüyorum sniper tuşu felan var nasıl kullanışlımı bilmiyorum açıkcası pişmanda olmak istemiyorum
kardeşim istersen 2-3 gün sabret. internetten aldım ben V7 yi yarın, en geç yarından sonra elime geçer. Nasıl bir şey olduğunu yazarım. Artılarını eksilerini falan.

Cok fazla marka takıntın yoksa sana everest dlm500 u onerebilirim fiyatı yaklasik olarak 85 tl 8200 dpi a kadar destegi var tabii bu cok yuksek kullanabilecegin pek bir yer yok yazılımı gayet guzel makro yapma imkanın da var

genellikle fps oynuyorum siniper tuşu felan dikkatimi çekti onun için bu mausa yöneldim ama bilmiyorum önce bir bilgisayarı toplayımda

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı