300 TL'ye Mekanik Klavye Önerisi

Daha fazla  
Mekanik klavye almayı düşünüyorum. Bütçem başlıktaki kadar. Red switch tercihimdir. %60 düşünüyorum ama çok küçük olur mu kararsızım. Çoğunlukla FPS oyunlar oynuyorum. Duruma göre az da olsa bütçeyi yükseltebilirim.

Bulsan da biz de alsak kral.

Bütçe artarsa: ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Hot Swappa

Mekanik klavye almayı düşünüyorum. Bütçem başlıktaki kadar. Red Switch tercihimdir. %60 düşünüyorum ama çok küçük olur mu kararsızım. Çoğunlukla FPS oyunlar oynuyorum. Duruma göre az da olsa bütçeyi yükseltebilirim.

Bu fiyata Rampage, Gamepower'den başka Red Switch yok hocam, bütçe eğer 450-500 olursa kaliteli bir şey önerebiliriz. Blue Switch olmaz mı?

Bu fiyata Rampage, Gamepower'den başka Red Switch yok hocam, bütçe eğer 450-500 olursa kaliteli bir şey önerebiliriz. Blue Switch olmaz mı?
Olur blue switch de olabilir. 450 ye çıkabilirim duruma göre.
Eğer indirim beklerseniz Redragon K552 var.

Redragon'u duydum genel olarak memnun musunuz? Kolay bozulsun istemiyorum Switch'ler vs.
Bulsan da biz de alsak kral.

Bütçe artarsa: ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Hot Swappa

Bunu gördüm ama çok beğenmedim. GamaKay MK61 modelini gördüm bayağı beğeniliyor.
Fiyat 450'ye kadar çıkabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı