Laexs
Centipat
Bu iyi ama kargo ücreti de var. 80₺ falan.
300 TL'ye zaten adam gibi Gaming mouse pad yok hocam SteelSeries'ler var 550'den başlıyor.
Bu iyi ama kargo ücreti de var. 80₺ falan.
Yo baya iyi bulmuşsunuz dostum çok trol değil de hybrid arıyorum ben.Buna bakabilirsin.
![]()
Xrades Dark Edition Siyah Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları
Xrades Dark Edition Siyah Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tam istediğin boyutta bulman zor.
Tamam o halde senin dediğin civarda 36×44 ya da bi tik daha büyük kenarları dikişli fakat unutma hybrid Modeli bulabilir misin?300 TL'ye zaten adam gibi Gaming mouse pad yok hocam SteelSeries'ler var 550'den başlıyor.
Yo bayağı iyi bulmuşsunuz dostum çok trol değil de hybrid arıyorum ben.
Tamam o halde senin dediğin civarda 36×44 ya da bir tik daha büyük kenarları dikişli fakat unutma hybrid modeli bulabilir misin?
Bekliyorum o haldeAraştırmam lazım hocam.
Trol demişim trol değil control yazacaktım.Araştırmam lazım hocam.
HyperX iyi hızlı olsun ne olacaktı ne kadar hızlı olabilir kumaştan sürtünme olduğundan rahatça durdurabilir diye düşünüyorum,aim de sıkıntı çıkarmaz dimiBiraz pahalı ama STEELSERIES QcK Heavy Mouse Pad SSMP63008
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.