300 TL'ye VDSL2 Modem Önerisi

otomatik yapılıyormuş v3 modemlerde
Evin her noktasından sorunsuz bağlanıyorsan güzel.ama oturma odasında çekip mutfaktan cekmiyorsa çok sıkıntı malesef.
söyle söylüyüm bizim evin odaları modeme yakınev çok büyük değil büyük ihtimalle ondan dolayı çekiyordur.

otomatik yapılıyormuş v3 modemlerde

söyle söylüyüm bizim evin odaları modeme yakınev çok büyük değil büyük ihtimalle ondan dolayı çekiyordur.

Tabi birde evin mimarisi önemli çok kararsızım vallahi ne yapacağımı bilmiyorum hiç.

aynı modemi al kullan iade et yada arkadaşında bir tanıdığında varsa ödünç al test et

aynı modemi al kullan iade et yada arkadaşında bir tanıdığında varsa ödünç al test et

Suan 9970 v3 var elimde bi sıkıntı yok gibi duruyor zayıf sinyal almam dışında büyük ihtimal direk TTNET’in verdiği modemi alacağım teşekkür ederim yardımlarınız Ve desteğiniz için.

TTNET modemi almak istemiyorum.Rica etsem dah farklı modeller önerirmisiniz?

Kardeşim bu ttnet modemi değil, tp link modemi sadece kampanyalı paketler olduğu için bu şekilde türk telekom olarak satılıyor ama modemin markası TP LİNK 9970V3 araştır internetten.
Söyle biseyde var yanlız v3 modelini veriyor TTNET ama firmware güncellemesi v3 modelinde yok.V1 ve V2 versiyonunun var anlamadım ama saçma.

Versiyon 1 ve Versiyon 2 modellerinde manuel fireware güncellesi yapılıyor, ancak TP LİNK firmasi Versiyon 3 modellerinde otomatik fireware güncellemesini aktifleştirmişler benimde modemin ara yüzünde yok otomatik kendisi güncelliyor bir güncellemesi var ise, içiniz rahat olsun sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…