büyük ihitmallle bundan yararlanamazsın ücetsiz modem kampanyasından..Asus DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü Fiyatı
sen bunu al dene olmadı iade et.ama bu asusun modemini her yerde görüyorum daha kaliteliymiş bu
Suan 9970 v3 var elimde bi sıkıntı yok gibi duruyor zayıf sinyal almam dışında büyük ihtimal direk TTNET’in verdiği modemi alacağım teşekkür ederim yardımlarınız Ve desteğiniz için.
Kendim kullanmyorum ama 100 Mbps ve 4 Upload kullanan bir firmada staj yapıyorum. Firma bu modemi kullanıyor bazı odalarda ve dükkanlarda. Gayet memnunlar ve Kablosuz çekim sinyalide gayet güzel.
Kendim kullanmyorum ama 100 Mbps ve 4 Upload kullanan bir firmada staj yapıyorum. Firma bu modemi kullanıyor bazı odalarda ve dükkanlarda. Gayet memnunlar ve Kablosuz çekim sinyalide gayet güzel.
Kardeşim bu ttnet modemi değil, tp link modemi sadece kampanyalı paketler olduğu için bu şekilde türk telekom olarak satılıyor ama modemin markası TP LİNK 9970V3 araştır internetten.
Versiyon 1 ve Versiyon 2 modellerinde manuel fireware güncellesi yapılıyor, ancak TP LİNK firmasi Versiyon 3 modellerinde otomatik fireware güncellemesini aktifleştirmişler benimde modemin ara yüzünde yok otomatik kendisi güncelliyor bir güncellemesi var ise, içiniz rahat olsun sorun yok.