Paket deyin o zaman. Ürün olarak yok. Altlarında adı yazılı.
3 Bilgisayar için alıyor, böl üçe 100TL.
Sistemine zararlı girdi diyelim, fidyeciye ne kadar ödeyeceğinden haberin var mı?
Kendiniz kullanıyorsunuz diye en iyisi olacak diye bir kaide yok. Ulusal ve uluslararası veriler, aldığı ödüller ve bilumum kaynaklar kanıtlıyor ki Kaspersky en iyisidir.Avast Premium. 70 TL, Avast Ultimate 200-250 TL civarında. (Bu ücretler yıllıktır.) Kaspersky diyenlere kulak asma, Avast en kalitelisidir. Ayar yapmayı bilmiyorlar. Kaç tane antivirüs çalışan Memzi ve Petya'yı engelleyebiliyor?
Düzenleme: İki yılı aşkın süredir Avast kullanıcısıyım. Önceden ESET kullanıyordum. Pek memnun değildim. İnterneti tedbirli kullanmama ve neredeyse resmi siteler olmadan hiçbir şey indirmememe veya saçma sapan alan adlarına sahip sitelere girmememe rağmen bir yıl içerisinde 30-35 tane saldırıdan korudu, 1 tane ise virüslü dosya buldu.
MemzKaç tane antivirüs çalışan Memzi ve Petya'yı engelleyebiliyor?
Tespit edemiyor demedim, engelleyemiyor dedim. Hepsi tespit etsin bir zahmet.Memz
Petya 1 Varyantı
Petya 2 Varyantı
Petya 3 Varyantı
Gördün mü hangileri tespit ettiğini? Sallamadan önce bir araştır ilk önce.
Tespit edilen bir şey engellenir çoğu zaman.Tespit edemiyor demedim, engelleyemiyor dedim. Hepsi tespit etsin bir zahmet.
Video ile bir şey kanıtlanamaz. Gönderdiğin yerler de test şirketleri veya güvenlikle ilgilenen kurumlar değil.Videoya bakmanı öneririm. Avast'ı devredışı bırakmadan geçiremiyor. İkinci video da çalışan Avast'ın Memz'e tepkisini gösteriyor. Bence sallamak değil de biraz daha saygılı konuşmanı dilerim.
Öyleyse sanal bilgisayar ve içine Kaspersky ve Petya kurup denemeye ne dersin? Kaspersky kötü demiyorum, sadece fazla övülüyor. Kişisel terchtir. Ben arkadaşa öneri verdim, yıllardır Kaspersky'ı koruyorsunuz. İçinde bu kadar ne var anlayamadım.Tespit edilen bir şey engellenir çoğu zaman.
Video ile bir şey kanıtlanamaz. Gönderdiğin yerler de test şirketleri veya güvenlikle ilgilenen kurumlar değil.
Bunlar zaten denenmiş şeyler. Zararlı dosya elimde yok olsa da yeterli sistem yok.Öyleyse sanal bilgisayar ve içine Kaspersky ve Petya kurup denemeye ne dersin?
Siz öneri vermiyorsunu konuşmaya dikkat et deyip üst mesajda önerenlere aldırma diye sataşıyorsun. Biz de sana doğru bilgiyi sunuyoruz.Ben arkadaşa öneri verdim, yıllardır Kaspersky'ı koruyorsunuz. İçinde bu kadar ne var anlayamadım.