300₺ virüs programı tavsiyesi

Paket deyin o zaman. Ürün olarak yok. Altlarında adı yazılı.

3 Bilgisayar için alıyor, böl üçe 100TL.
Sistemine zararlı girdi diyelim, fidyeciye ne kadar ödeyeceğinden haberin var mı?

Başımıza geldi zaten biz sigortacıyız bizim partajımızdan 17.000 TL'lik poliçe kesmişler artık nasıl kestiler sisteme nasıl girdiler veya sisteme mi girdiler bilmiyoruz yasal süreci başlattık biz de kendimiz için bir daha olmasın diye güvenlik önlemi alıyoruz.

Avast Premium. 70 TL, Avast Ultimate 200-250 TL civarında. (Bu ücretler yıllıktır.) Kaspersky diyenlere kulak asma, Avast en kalitelisidir. Ayar yapmayı bilmiyorlar. Kaç tane antivirüs çalışan Memzi ve Petya'yı engelleyebiliyor?

Düzenleme: İki yılı aşkın süredir Avast kullanıcısıyım. Önceden ESET kullanıyordum. Pek memnun değildim. İnterneti tedbirli kullanmama ve neredeyse resmi siteler olmadan hiçbir şey indirmememe veya saçma sapan alan adlarına sahip sitelere girmememe rağmen bir yıl içerisinde 30-35 tane saldırıdan korudu, 1 tane ise virüslü dosya buldu.

Avast Premium. 70 TL, Avast Ultimate 200-250 TL civarında. (Bu ücretler yıllıktır.) Kaspersky diyenlere kulak asma, Avast en kalitelisidir. Ayar yapmayı bilmiyorlar. Kaç tane antivirüs çalışan Memzi ve Petya'yı engelleyebiliyor?

Düzenleme: İki yılı aşkın süredir Avast kullanıcısıyım. Önceden ESET kullanıyordum. Pek memnun değildim. İnterneti tedbirli kullanmama ve neredeyse resmi siteler olmadan hiçbir şey indirmememe veya saçma sapan alan adlarına sahip sitelere girmememe rağmen bir yıl içerisinde 30-35 tane saldırıdan korudu, 1 tane ise virüslü dosya buldu.
Kendiniz kullanıyorsunuz diye en iyisi olacak diye bir kaide yok. Ulusal ve uluslararası veriler, aldığı ödüller ve bilumum kaynaklar kanıtlıyor ki Kaspersky en iyisidir.

Dediklerinizin hepsini hatta fazlasını Kaspersky layıkıyla yapıyor. Avast kullanıcı verilerini satıyor ve kötü bir AV altyapısı var.
Arkadaşın sağ alttan fırlayıp duran Avast pop-upları ve kötü bir AV sistemi yerine iyi bir antivirüs isteyeceğine eminim. Ardı ardına aldığı ödüller ise Kaspersky'nin başarısını ve kalitesini kanıtlamaktadır.

Son düzenleme:
Memz
Petya 1 Varyantı
Petya 2 Varyantı
Petya 3 Varyantı

Gördün mü hangileri tespit ettiğini? Sallamadan önce bir araştır ilk önce.
Tespit edemiyor demedim, engelleyemiyor dedim. Hepsi tespit etsin bir zahmet.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoya bakmanı öneririm. Avast'ı devredışı bırakmadan geçiremiyor. İkinci video da çalışan Avast'ın Memz'e tepkisini gösteriyor. Bence sallamak değil de biraz daha saygılı konuşmanı dilerim.

İkinci arkadaş. Maalesef alıntının nasıl yapıldığını henüz çözemedim. Sana da cevap yazayım. Avast'ın pop-up yaptığı doğru ama önce ayarlarını inceleseydiniz. İsteyen devre dışı bırakabilir. Yukrıdaki örnekleri bir de Kaspersky için yazar mısınız? Avastın engellediği şeyleri Kaspersky engelleyemiyor. Hatta atayım hemen.

Şimdi Free sürümünü attın deme. Yukarıdaki videolar Avast'ın Free sürümüne aitti. Hangi verileri çalabilir? IP adresi. Bu forum dahil olmak üzere tüm websiteleri toplar. Belki MAC adresi? Koskoca Avast kalkıp senin sesini/görüntünü mü kaydedecek? O kadar önemli bir insan olduğunu zannetme. Verilerime bir şey olsaydı bu kadar senedir olurdu. Muhtemelen başka antivirüs firmalarının hazırladığı komplolar.
Avast'ın da en az Kaspersky kadar fazla ödülü var. Kaspersky'ın tercih edilmesinin nedeni "diğerleri çöp, kaspersky en iyisi abi" olgusudur. Bunu artık aşmalısınız.

Son düzenleme:
Tespit edemiyor demedim, engelleyemiyor dedim. Hepsi tespit etsin bir zahmet.
Tespit edilen bir şey engellenir çoğu zaman.
Videoya bakmanı öneririm. Avast'ı devredışı bırakmadan geçiremiyor. İkinci video da çalışan Avast'ın Memz'e tepkisini gösteriyor. Bence sallamak değil de biraz daha saygılı konuşmanı dilerim.
Video ile bir şey kanıtlanamaz. Gönderdiğin yerler de test şirketleri veya güvenlikle ilgilenen kurumlar değil.

Tespit edilen bir şey engellenir çoğu zaman.

Video ile bir şey kanıtlanamaz. Gönderdiğin yerler de test şirketleri veya güvenlikle ilgilenen kurumlar değil.
Öyleyse sanal bilgisayar ve içine Kaspersky ve Petya kurup denemeye ne dersin? Kaspersky kötü demiyorum, sadece fazla övülüyor. Kişisel terchtir. Ben arkadaşa öneri verdim, yıllardır Kaspersky'ı koruyorsunuz. İçinde bu kadar ne var anlayamadım.

Öyleyse sanal bilgisayar ve içine Kaspersky ve Petya kurup denemeye ne dersin?
Bunlar zaten denenmiş şeyler. Zararlı dosya elimde yok olsa da yeterli sistem yok.
Ben arkadaşa öneri verdim, yıllardır Kaspersky'ı koruyorsunuz. İçinde bu kadar ne var anlayamadım.
Siz öneri vermiyorsunu konuşmaya dikkat et deyip üst mesajda önerenlere aldırma diye sataşıyorsun. Biz de sana doğru bilgiyi sunuyoruz.
İçinde diğer AV'lerde olmayan koruma araçları, diğer şiketlere ilham olan teknolojiler bulunuyor. Koruma kapasitesi de diğer şirketlere nazaran daima üst koruma sağlamaktadır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı