300 watt Everest PSU'nun yeterli olacağı ekran kartları neler?

Bütçe
400 TL

Albert Breddy

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam öncelikle;

Maalesef ki oldukça kötü bir ekran kartım var, ondan dolayı sarı siteden alabileceğim ve 300 watt Everest PSU'mun yeterli olacağı ve beni tatmin edecek bir ekran kartı var mıdır? Malum ekonominin halini görüyoruz açıklamaya bile gerek yok. Tavsiye verirseniz çok mutlu etmiş olursunuz beni. :)

Sistem:
İşlemci: Intel Core i5 2400.
Ekran kartı: AMD HD 5500 series.
Anakart: ECS H61H2-MV (PCI-Express 2.0, 5.0 GT/s)
PSU: Everest 300 watt.

Uyarı: Spintires MudRunner, belki SnowRunner, CS:GO, GMOD, GTA tarzı oyunları oynatabilecek ekran kartı önerirseniz yine beni mutlu etmiş olursunuz. :)

Düzenleme: Bir de şunu unuttum; HD 8510 alınır mı? Yukarıdaki oyunları oynatır mı?

Son düzenleme:
Hocam CS zorda GTA falan açar CS neden zor derseniz şu an CS2 çıktı muhtemelen CS:GO kaldırılacak yakın zamanda beta süreci bitince CS2'nin.
Yapmayın be demek ki doğru dürüst oynayamadığım oyun kaldırılacak. Neyse ben HD 8510' u alırsam mesela SnowRunner veya MudRunner' ı rahat rahat oynarım değil mi? GMOD' u şu an bile 40-50 fps alarak oynuyorum onda çok iyi sonuçlar alacağımı düşünmekteyim. Peki bu kart Valorant oynatır mı?

Yapmayın be demek ki doğru dürüst oynayamadığım oyun kaldırılacak. Neyse ben HD 8510'u alırsam mesela SnowRunner veya MudRunner'ı rahat rahat oynarım değil mi? GMOD'u şu an bile 40-50 FPS alarak oynuyorum onda çok iyi sonuçlar alacağımı düşünmekteyim. Peki bu kart Valorant oynatır mı?

Hocam Valorant oynatır RAM 8'den fazlaysa ama tavsiyem GTX 750 Ti almanız çünkü 1024x768 Low ayarlarda FSR'de açarsanız CS2 de 100FPS+ veriyor işlemcinizle birlikte FPS düşüşleri olabilir 80e ama akıcı olacaktır benchmark testleri var internetten bakabilirsiniz.

Hocam Valorant oynatır RAM 8'den fazlaysa ama tavsiyem GTX 750 Ti almanız çünkü 1024x768 Low ayarlarda FSR'de açarsanız CS2 de 100FPS+ veriyor işlemcinizle birlikte FPS düşüşleri olabilir 80e ama akıcı olacaktır benchmark testleri var internetten bakabilirsiniz.
Peki başka ekran kartı yok mu hocam? HD 8510 kartını araştırıyorum ama pek doğru düzgün sonuç buluyorum. Güzel bir fiyata sarı siteden yakalamışken alayım diyorum. 150 TL ve bu güzel bir fiyat. Çok tuhaf bir fiyata yada gösteriş amaçlıda olabilecek 2 TL' ye GT 415 buldum ama öyle bir kartı asla almam eskimiş bir kart sonuçta. GT 415 kartına techpowerup' tan bakıyorum 9600 GT kartından bile daha az verimliliğe sahip.

Peki başka ekran kartı yok mu hocam? HD 8510 kartını araştırıyorum ama pek doğru düzgün sonuç buluyorum. Güzel bir fiyata sarı siteden yakalamışken alayım diyorum. 150 TL ve bu güzel bir fiyat. Çok tuhaf bir fiyata ya da gösteriş amaçlıda olabilecek 2 TL'ye GT 415 buldum ama öyle bir kartı asla almam eskimiş bir kart sonuçta.

GT 415 oyun açıyormuymuş hocam eğer 750 Ti bütçenize yetmiyorsa GTX 750 bakın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı