3000-3200 TL Notebook Önerisi

Imperius

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Arkadaşım notebook alacağını söyledi, o yüzden araştırma içine girdim. Kendisi pek oyun oynamaz. Günlük kullanım ve film için araştırıyoruz. Lakin söylediği bütçede, şu an pek iç açıcı notebook yok. Genelde 4 GB RAM ve Windows 10 olarak yolluyorlar. Casper istemiyoruz. İlk tercihim, kullandığım ve araştırdığım kadarıyla, Dell ve Lenovo modelleri. Lenovo 320'lerden herkes şikayetçi, kronik sıkıntıları varmış .

Altta attığım bilgisayarı buldum, yeni nesil ve 1080p ekranı benim için çok ileriye taşıdı.

Dell Inspirion 15 5570 Core İ5 - Vatan Bilgisayar

Şuna da bak dediğiniz bilgisayarları, önerilerinizi yollarsanız memnun olurum.

Oyun hiç oynanmayacak. Radeon 530 bile olsa fazla beyler ekrana önem verdim açıkcası 1080p olsun diye. Eski Vaio tipi ekran kartı ağırlıklı olmayan kasa sağlam bir leptop arıyoruz.
Aslında monster mantıklı geldi arkadaşlar . Kasa pek sağlam olmasa'da görüntü ve özellik olarak önde . Değerlendirmeye aldım onu teşekkürler . Varsa farklı öneriler bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı