3000-3400 TL Sistem Önerisi

2K monitör öneririm. GTX 1070 2K için zaten.

Sacma, cok sacma!
Sistem berbat bir kere, monitor ise 900P'ya! Kardesim 1070'i bana ver sen git r7 240 felan al. Attigin monitor ise 1080P. Sana 2K monitor lazim. 1070 2K icin. Eger 900P monitor ile kullanirsan darbogaz olut. 1080P'de de kullanilmaz. En az 2K bir monitor lazim.
Ayrica hem bana soruyorsun, hem berbat diyorum, hem de dinlemiyorsun.
@Neko Nasil sisteme iyi diyorsun ya?

Viewsonic VX2778-SMHD 27" 5ms (HDMI+Display+miniDisplay) Fiyatı
?

Monitör'ü değiştireceğim.900p kullanmayacağım tabiki.

@Lorthfer Hala yazdiklarima bakmiyor. Karismiyorum!

Sistem berbat diyorum, dinlemiyorsun!

En bastaki @Neko hocamizin sistemi buna bin ceker. Sen hala sacma sapan sisteme "citiix binyetmis" sigdirmaya calis .

Tamam hocam anladım anladım ben zaten tavsiye alıyorum sadece kusura bakmayın..Zaten hemen alacağım demedim sadece nasıl olur dedim hocam @FantastikTürk

Yazdığım SSD yi biraz araştır ondan sonra yorum yap bende biliyorum IOPS değerinin ne olduğunu. Corsair aynı kasasını 2 senedir işyerinde kullanıyorum marka olarak zaten iyi ama hem kablolama hemde hava akışı olarak akasanın bu modeli daha iyi. Varsa corsairin böyle modeli tercih edilebilir. FSP marka olarak iyidir ama kesinlikle high power kötü olamaz. Fiyatına ve kalitesine göre hala rakipsiz. Son olarak 1500X diyorum sistemin de mahvolduğu falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…