3000-3500 Arası Oyun Amaçlı Laptop Önerisi

Hocam para sıkıntım yok ama bu kadar para laptopa vermem 4 yıl beni idare etse yeter zaten 4 yıl sonra pc toplıcam şimdilik arıyorum
Tam tamına aynı durumdayız. [emoji23][emoji23] Ben de laptopa çok para vermek istemiyorum ama malum şehirdışında okuyacağım için laptop daha rahat olacak. O yüzden Dell inspiron 7559 Ebrar Bilgisayardan 3300'e almayı düşünüyorum. Gerekirse 3 sene sonrasının oyunlarını oynamam GTA V, Skyrim, CS:GO gibi oyunları oynarım.
 
Önere bileceğiniz laptop yokmu
 
Arkadaşlar bu yıl 1.sınıf harita mühendisliği öğrencisiyim hem beni 4 yıl üniversitede idare edecek hem de 4 yıl boyunca oyun oynayıp video kaydedebileceğim bir laptop istiyorum. Fiyat max. 3500 olabilir en çok CS:GO, LoL gibi FPS oyunları oynuyorum şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.
sizin için en uygunu bu sanırım :D hem piyasadaki performansına yönelik ucuzdur ayrıca adının ve fiyatının da hakkını kuruşu kuruşuna hakeden bir makinedir
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı