3000-3500 TL arası sistem toplama

Son olarak sistemi bu halde toplamaya karar verdim.İşlemci ile ekran kartı arasında bir dar boğaz durumu olurmu birde RAM hızı ile Anakart hızı arasında fark var benim bildiğim kadarı ile Anakartın hızı ne ise RAM da anakartın hızı ile çalışır ama tam olarak emin değilim.Psu yeterlimidir 600w mı olsun.Birde Monitörüm eski VGA bir monitör yenisini alana kadar bi dönüştürücü alacağım.Ama HDMİ'dan VGA'ya mı yoksa DVI'dan VGA'ya mı çevirici alayım en az 1 yıl kadar bu Monitör ile idare edeceğim
Ekran Alıntısı.PNG
.Monitör özellikleri:
Philips 193V5LSB2/62 18.5" LED Monitör Özellikleri
Ekran Özellikleri
Boyutu: 18.5"
Çözünürlük: 1366x768 px
Tepki Süresi: 5 ms
[TBODY] [/TBODY]
Ekran Alıntısı.PNG
 
Herşey tamam da o ekran kartı ile o monitör olmamış. 18,5 inç oldukça küçük ve çözünürlüğü çok düşük. 5 MS değeri de çok fazla.

En az bunu almalısın monitör olarak ; Asus Vp228te 21.5 1920x1080 1ms D-sub Dvi Monitor - n11.com

Eğer acelen yoksa Ryzen 5 beklemeni öneririm.
Kasayı topladığım için malesef uzun bir süre monitör alamayacağım.Parçalar Vatan'da nasıl oluyorsa her gün git gide pahalanmakta o yüzden elimden geldiğince erken almam lazım malüm refarandum olacak ya iyice pahalanacak ya düşecek ne olur ne olmaz :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı