3000 - 3500 TL Çizim/Render Sistem Önerisi

Benzaten gidip Z87-G43 alsın demedimki. Bence ankarta işlemciden fazla para verilmemeli. Formula çok güzel anakart, fakat İ7 4770K'dan pahalı. Bnce arkadaş sizin önerdiğiniz sistemi almalı. Bir de sanırım mobilden yazdınız, bazı şeyleri anlamadım.
Evet maalesef mobilde sıkıntı oluyor, düzenledim mesajımı.

Lütfen 4 tane anakart hakkında fazla bilgi sahibi olmadan sadece aralarında o.c potansiyel farkı var deyip yorum yapmak için yorum yapmayın. Konuyu başından beri takip ediyorum ve arkadaş max kullanacağı için özellikle yakından ilgileniyorum. Kimse kusura bakmasın ama bu tarz üst seviye sistemlerde yaklaşık 1000 tl lik işlemci, 2000 tl lik ekran kartı ve 1000 tl lik rami(kendi sistemimden örnek verdim4770k,gtx780ti,32gb ram)yani toplamda bir bilgisayar toplanacak 4000 tl yi dandik bir anakarta takmam. Formula serisi koruyucu kalkana sahiptir, ayrıca ses olarak hepsinden güçlüdür ve özel sıvı soğutma girişleri kart üzerinde bulunur. Davet serisi TUF serisidir. Yani asusun meşhur dayanıklılık testinden geçmiş askeri serisi. Pro serisi tam f/p kartıdır, arkadaşların önerdiği g43 g45 lerle kıyaslanmaz bile. Gyrpon serisine küçük saber de denilebilir. Oda TUF serisidir. Asusun sabere göre daha ekonomik olan bir çeşididir, fakat m atx tir, bilginiz olsun. Aralarında fark olmasa biri diğerinin 2 katı olmaz, bakkal amca laflarına itibar etmeyiniz. Bakkal amcalara göre intelle amd arasında da fark yok, ama nedense ben dahil bütün Pro max kullananlar amd kullanmaz acaba neden, aptal mıyız acaba biz parayı fazladan harcıyoruz?

Öneriniz bu o zaman: MAXIMUS VI FORMULA Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3100MHz(O.C.) SATA 3.0 HDMI Anakart - Vatan Bilgisayar

Şansa stoklarda yok. Stoklarda olup seçeceğiniz anakart hangisidir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı