Israrla konunun başından beri max seviyenizi soruyorum, ama eğer yanılmıyorsam giriş seviyesindesiniz. Çünkü uzun zamandır max kullanan en azından bilgisayar konusunda sorduğunuz soruların farkındadır. Ben ssd olarak samsung evo kullanıyorum. Tavsiye de ederim ve ssd'nin max kullanımında müthiş bir yararı vardır hız açısından. Anakart olarak eğer oc yapacaksanız ki 4770 işlemciye ben hiç gerek duymadım daha, çünkü gerçekten üst seviye bir işlemci. Fakat yinede yapacağım diyorsanız Z87 tabanlı Asus-Msi tercih edebilirsiniz. Ben kendim şahsen Asus kullanırım. Kasa ve güç kaynağı konusunda çok detaylı bilgim yok, daha çok bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaktır. Çok ta kafanıza takmanıza gerek yok bu 2 parçayı. 500-600 gibi paralara krallarını alıyorsunuz zaten. Corsaır yada Cooler Master serileri iyidir. Soğutma olayına bu kadar kafanızı takmayın, bu o kadar abartıldığı kadar da elzem bir konu değil, ateş yakmıyorsunuz pc nin içinde, korkmayın bu kadar. Bilgisayarı oluşturan 3 ana parça vardır, işlemci,ekran kartı ve anakart. Bu parçaları kaliteli ve üst seviye alın. (Asus ve Nvidia serileri tavsiyemdir. Geri kalan parçalar her an upgrade edilebilecek(ram-hdd-ssd-kasa-güç vs.) çok fazla bütçe tutmayan parçalardır, çok kafanıza takmayın. Yani anlatmak istediğim 600 tl'lik kasa alıp ta gidip içine 300 TL lik AMD işlemci takmayın, yazık sisteminize. Bir i3 işlemci ile i7 işlemci arasında dağlar kadar fark vardır yada GTX750 ile GTX780Tİ arasında da dağlar kadar fark vardır. Ama 1600 Mhz ram ile 2400 Mhz arasında sizin gözle görebileceğiniz farklar oluşmaz. Yazımın başında da tekrar söylediğim gibi giriş seviyesinde iseniz bu sistem size çok gelecektir, bilginiz olsun.