Bunu alabilirsin. Yalnız önerim 500 TL daha yükseltmen bu parayı. Çünkü 780 Ti alabilirsin eğer yükseltirsen. 780 Ti çok cuda çekirdeğine sahip. Yani çok daha fazla yüksek performans sunuyor çizimlerde.
Render alacağın için i7 daha iyi olur. 16gb ram ve GTX 780 veya GTX780Ti ana parçaların olsun bence. Tabi render de vakit nakittir. Onun için de SSD almalısın.
Oyun için fazla para vermeye değmez ama 780Tİ RENDER konusunda daha başarılı olur çünkü CUDA çekirdeği fazla. RENDER konusunda kesinlikle fark görebilirsiniz.
Oyun için fazla para vermeye değmez ama 780Tİ RENDER konusunda daha başarılı olur çünkü CUDA çekirdeği fazla. RENDER konusunda kesinlikle fark görebilirsiniz.
780 ile 780Ti arasında gözünüzün göreceği bir fark yok, Nvidianın her zaman yaptığı pazarlama stratejisi, senelerdir bunu yapar firmalar. İkisi de işini görür, ama tekrar söylüyorum Max seviyeniz çok önemli, belki de giriş seviyesindesiniz bu pc çok bile gelebilir size. Max programı bilgisayar için kolay bir programdır, pentium da bile kullandım şahsen, fakat Max'te bilgisayarı zorlayan sizin yapacağınız modeldir. Poligon sayısı, kaplama detayları arttıkça bilgisayarın ekran kartı-işlemci-ram kullanımı bir hayli artar. Dediğim gibi seviyeniz çok önemli durduk yere az max bilgisi ile boşuna fazladan para yatırmayın. Benim kabaca önerdiğim sistem kaideleri tamamen orta seviye üstüne hitap eder. Yanıltmasın lütfen.