3000 - 3500 TL Çizim/Render Sistem Önerisi

Kd6JJr.png

Bunu alabilirsin. Yalnız önerim 500 TL daha yükseltmen bu parayı. Çünkü 780 Ti alabilirsin eğer yükseltirsen. 780 Ti çok cuda çekirdeğine sahip. Yani çok daha fazla yüksek performans sunuyor çizimlerde.

Burada topladığım sisteme

16GB (2x8GB) Trident X DDR3 2133MHz CL9 1,65V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Bu RAM'i ekleyebilirsin.
3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
Birde bu HDD'yi ekle.
4200 TL yapıyor yaklaşık. %30 indirimle 4000 TL civarı gelir.

Anlamadığım şey neden 780 önerdiğiniz.

2400MHz 16gb ram ve i7 4770k öneririm. Yanında Hyper Evo 212. Ekran kartı olarak Nvidia Quadro hocam başka ne alınır. :D

Dikkat ederseniz yazımda parantez içinde Quadro kartları tavsiye ettiğimi fakat fiyatının tuzlu olduğundan bahsetmişim.

Sistem için saolun, size sorum şu:
GTX 780 ile GTX 780Tİ arasındaki farklar nelerdir?

780 ile 780Ti arasında gözünüzün göreceği bir fark yok, Nvidianın her zaman yaptığı pazarlama stratejisi, senelerdir bunu yapar firmalar. İkisi de işini görür, ama tekrar söylüyorum Max seviyeniz çok önemli, belki de giriş seviyesindesiniz bu pc çok bile gelebilir size. Max programı bilgisayar için kolay bir programdır, pentium da bile kullandım şahsen, fakat Max'te bilgisayarı zorlayan sizin yapacağınız modeldir. Poligon sayısı, kaplama detayları arttıkça bilgisayarın ekran kartı-işlemci-ram kullanımı bir hayli artar. Dediğim gibi seviyeniz çok önemli durduk yere az max bilgisi ile boşuna fazladan para yatırmayın. Benim kabaca önerdiğim sistem kaideleri tamamen orta seviye üstüne hitap eder. Yanıltmasın lütfen.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı