3000-3500 TL gaming laptop önerisi

  • Konuyu başlatan Fez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3B

Fez

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2016
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bir süredir forumda takılıyorum ve laptop önerilerine göz atıyorum. Pek fazla bilgim olduğu söylenemez, bu yüzden önerilerinize ihtiyacım var. 3000-3500tl arası bir bütçem var. Tam bir oyun bilgisayarı istiyorum. MSI ve Monster laptop önerilerine çok göz attım fakat bilgi yetersizliğinden dolayı emin olamadım, karar veremedim. Verdiğim paraya değecek, oyun konusunda bana sıkıntı yaratmayacak bir laptop istiyorum. Masaüstü dizemediğim için laptop alıyorum ve alacağım laptopun ısınma sorunu olmaması benim için çok önemli. Bundan önceki laptopum çok ısındığı için beni baya uğraştırdı. Şimdiden öneren, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
 
Laptop yerine aşağıdaki sistem toplanabilir. Çünkü tam bir oyun bilgisayarı demişsiniz o fiyatlarla oyun laptopu bulmak zor.
Sistem2.png
 
Toplama gibi bir şansım olsa kesinlikle dizüstü almam, fakat şartlar bunu gerektiriyor. GE62 önerinize baktım fakat çoğu sitede fiyatı epey yüksek gördüm. MSI PE60 6QE-407XTR GTX 960M Notebook ürünü oldukça hoşuma gitti, sizin düşünceleriniz nedir?
 
Dell İnspiron Gaming 7559 çok güzel bir laptop özellikleri
Intel Core İ7 6700HQ
16 GB RAM
Nvidia Geforce Gtx 960m 4 GB
1 TB Harddisk
3.416.36 TL
 
Son düzenleme:
Önerdiğiniz ürün fiyat ve özellik bakımından gerçekten tatmin edici. Fakat MSI tercih etmemin sebebi, soğutma konusunda gerçekten başarılı olmasından kaynaklanıyor. Aynı soğutma performansını bu üründe de alabilir miyim? Birde çevremdeki kişiler MSI, Monster veya Asus harici bir ürün alma demişlerdi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı