3000-3500 TL gaming laptop önerisi

  • Konuyu başlatan Fez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3B
Toplama gibi bir şansım olsa kesinlikle dizüstü almam, fakat şartlar bunu gerektiriyor. GE62 önerinize baktım fakat çoğu sitede fiyatı epey yüksek gördüm. MSI PE60 6QE-407XTR GTX 960M Notebook ürünü oldukça hoşuma gitti, sizin düşünceleriniz nedir?
Hocam bahsettiğiniz ürün gayet güzel bir üründür. Oyunlarda da sizi üzmez.
 
Dostum asus tek fanlı oluyo soğutma açısından msi monster daha iyi ama monsterde çok servis yüzü görüyo diyorlar dell f/p bakımından iyi ama kasa touch pad klavye çok iyi değil msi en sağlamıdır tank gibi kasa soğutmasıda iyi üzmez seni
 
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bahsettiğim ürünü almaya karar verdim.
 
Adam laptop istiyor, siz gidip adama masaüstü sistem topluyorsunuz ! Monster'larda ölü pixel sorunu var. Marka bişey almanı tavsiye ederim. Mesela MSI. Ayrıca HP'de yeni bir oyun laptop'u çıkarıyor. Bi bak istersen.
HP Pavilion 15 - Gaming Laptop | HP® Official Store
O cihaz tek fanlı ve ileride sorun olacak ısınma konusunda. Kendi cihazımda tek fanlı ve biraz sesli oluyor yük altında ve daha sıcak çalışıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı