3000-3500 TL oyuncu kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan skyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.798
Çok memnun olurum hocam, şu an default ayarlarda kullanıyorum.

İlk öncelikle bu kulaklığın G HUB uygulamasındaki 7.1i kapatıyoruz sonrasında yazılımı sil. Kulaklığı ses kartı olmadan kasanın ön girişine tak, arama yerine ses karıştırıcısı seçenekleri yaz orada çıkış cihazını kulaklık ya da headphones yazar onu seç. Sonrasında o sayfadan 1 tık geri gel tüm ses aygıtları kısmı var ona bas yukarıda yazan headphones yazısını seç orada biçim olacak onu 2 kanal 32 Bit 384Hz (Studio quality) en sona getir ve en aşağıda uzamsal ses yazar o da kesinlikle kapalı olacak. Bu şekilde bir deneyin.

Burada önemli olan seslerin temiz çıkması arkadaşlardan marcvins kullanıyordu bahsettiğim ayarları yaptıktan sonra çok iyi ses almaya başladı. Kulaklığı seçebilmen çok önemli, hoparlörde sesler boğuluyor tabii iyi hoparlör olup biraz iyi ses verende var ama kulaklık kadar iyi değil birazdan yazacağım @Machvins hocam siz BlackShark'ın hangi modelini kullanıyordunuz V2 modeli miydi arkadaşta alacakmış kullandığınız modeli ona söyleyebilir misiniz?

Hocam bende Barracuda sipariş ettim laptop için kullanacağım aynı ayarlar gecerlimi.

Burada önemli olan seslerin temiz çıkması arkadaşlardan marcvins kullanıyordu bahsettiğim ayarları yaptıktan sonra çok iyi ses almaya başladı. Kulaklığı seçebilmen çok önemli, hoparlörde sesler boğuluyor tabii iyi hoparlör olup biraz iyi ses verende var ama kulaklık kadar iyi değil birazdan yazacağım @Machvins hocam siz BlackShark'ın hangi modelini kullanıyordunuz V2 modeli miydi arkadaşta alacakmış kullandığınız modeli ona söyleyebilir misiniz?
Bahsettiğiniz ses ayarı nedir göremedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı