3000-3500 TL R5 2600 RX 570 Sistem toplama

Bende ryzen 2600 ve rx580 var 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum kasamın soğutması iyi cpu en fazla 55 derece ekran kartı 64 derece oluyor battlefield 1 multiplayer ultra 80-100 fps alıyorum bu sistemimle rx580 fiyatına göre çok iyi bir ekran kartı alınmasını öneririm.

b
Bende ryzen 2600 ve rx580 var 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum kasamın soğutması iyi cpu en fazla 55 derece ekran kartı 64 derece oluyor battlefield 1 multiplayer ultra 80-100 fps alıyorum bu sistemimle rx580 fiyatına göre çok iyi bir ekran kartı alınmasını öneririm.
Bende aynı sistemi düşünüyorum. Kaça ve nerden aldınız ?

b
Bende aynı sistemi düşünüyorum. Kaça ve nerden aldınız ?
Diğer parçlarım vardı ram ,anakart,işlemci ve ekran kartı aldım vatandan aldım ama size önerim itopya gibi toplanmış sitelerden toplayıp alabilirsiniz ben yeni bilgisayar alsam öyle yapardım ama kasa ve ssd bende olunca parça yeniledim sıfırdan alacaksınız itopyadan alabilirisiniz.

Diğer parçlarım vardı ram ,anakart,işlemci ve ekran kartı aldım vatandan aldım ama size önerim itopya gibi toplanmış sitelerden toplayıp alabilirsiniz ben yeni bilgisayar alsam öyle yapardım ama kasa ve ssd bende olunca parça yeniledim sıfırdan alacaksınız itopyadan alabilirisiniz.

Şu sistemi 2600 yapıp almayı düşünüyorum.

Ram 16 gb yapın faydasını görürsünüz bence fiyatına göre çok iyi bir sistem 2600 alıp ilerde ekran kartınızı da yenileyebilirsiniz.
Aslında 5 sene değiştirmeden kullanmayı düşünüyorum. Üniversite bitene kadar.
klasik beyaz ekran pc kitlenmesi sorunu yaşamayan yok
İlk defa duydum. Çok mu sık oluyor ? Sistem almadan araştırıyım bu konuyu.

Diğer bileşenler nedir acaba

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı