3000-3500 TL sistem toplama tavsiyesi

1050 TI 6 GB diye bir model yok. Monitör yerine Rami 16 GB yapabilirsiniz ama.

Ekran kartın 128 bit olması sıkıntı çıkarır mı ? Bir arkadaşım bit çok önemli falan diyordu o zaman 16gb ram olur ne önerirsiniz ?

Ekran kartın 128 bit olması sıkıntı çıkarır mı ? Bir arkadaşım bit çok önemli falan diyordu o zaman 16gb ram olur ne önerirsiniz ?

Monitör çıkarsa böyle bir sistem olabilir. Veya işlemciyi değiştirmek yerine RAM 16GB yapılabilir. Ben GTX 1060 ekleyemedim 4000TL falan oldu. İşlemciyi yükseltmek RAM'den zor olduğu için ben işlemciyi yükselttim.

5+1 için böyle apartlar var.

O aparattan elimde mevcut fakat. İşlemci hızı 2.9 çok bir sorun değil dimi bu ya da işlemci hızı en çok neyi etkiler ki ?

İlk cevapladığın sistemi toplamaya karar verdim. Onu toplamak istiyorum şu an topladığın ile pek bir fark olabilir mi performans konusunda. Sence monitör dahil ilk attığın mı yoksa ikinci attığın mı ?

Turbo frekansı 4.GHz yalnız işlemcinin. Sorun yok. Frekansa bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün yoksa ilk attığımı alabilirsin. O monitör şu an alınacak ve o paraya değecek tek IPS monitör bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…