3000-3500 TL sistem toplama tavsiyesi

Asus phoenix gtx 1060 3Gb 192 bit alsam ekran kartı yerine pek bir fark olur mu ?

Hayir

Ben arkadaşın topladigi pc de bazi markalari ilk defa gördüm umarım garantileri vardir

Napalım şimdi iki ara derede kaldım.

Ben arkadaşın topladigi pc de bazi markalari ilk defa gördüm umarım garantileri vardir
Kaç senedir PC işleriyle meşgulsününüz? Umarım garantileri vardır ne demek? Teknobiyotik üzerinden liste hazırlanmıştır, ürünler elbette garantilidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan islemci secimi de biraz yararlanabilirsin ve bu adamin topladigi bu sistemi hazir olarak alabilirsiniz atacagim videoda oyun testleri var pubg da dahil
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eve geçince bu sisteme de bir göz atayım artık olmadı @Pantheon 3 sistemi toplayalım

Yanlis anlama abi benim oyle meşgulüm yok bu tur konulara meraklıyım araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…