3000-5000 TL arası FPS oyunları için manyetik switch klavye önerisi

jfkforum

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Prodüktör
Merhaba,

3000-5000 TL arası, performansı ve kalitesi iyi olan (kastım RGB ya da tasarım gibi şeylerden ödün verip performans ve materyal kalitesine önem verebilirim, ama tabii ki RGB gibi şeyler hoş olur.) Manyetik mekanik klavye önerisi alabilir miyim? Aynı civarda bu bütçe önerisi aralığının biraz üzerinde ürün önerileriniz varsa fiyatta esneklik yapıp hafif daha pahalısına bakabilirim.

Son düzenleme:
Merhaba,

3000-5000 TL arası, performansı ve kalitesi iyi olan (kastım RGB ya da tasarım gibi şeylerden ödün verip performans ve materyal kalitesine önem verebilirim, ama tabii ki RGB gibi şeyler hoş olur.) Manyetik mekanik klavye önerisi alabilir miyim? Aynı civarda bu bütçe önerisi aralığının bayağı üzerinde ürün önerileriniz varsa fiyatta esneklik yapıp çok hafif daha pahalısına bakabilirim.
Kitsune edition önerecektim ama onun da ön sipariş stoğu bitmiş.

Merhaba,

3000-5000 TL arası, performansı ve kalitesi iyi olan (kastım RGB ya da tasarım gibi şeylerden ödün verip performans ve materyal kalitesine önem verebilirim, ama tabii ki RGB gibi şeyler hoş olur.) Manyetik mekanik klavye önerisi alabilir miyim? Aynı civarda bu bütçe önerisi aralığının biraz üzerinde ürün önerileriniz varsa fiyatta esneklik yapıp hafif daha pahalısına bakabilirim.
Wraith W75 al. BBL edition olanı hem limited hem Türk E-spor'una destek hem de karamelli mocha gibi bi havası var.

Tabi ürünün ne kadar fiyat performans olduğunu bilemem ama bütçem biraz daha fazla. Ama öyle F/P ki söylediğiniz bütçede de benzer kalitede klavyeler var derseniz bunu da düşünebilirim.
sistem alıcaksan linkini atsana yada sistemin varsa bileşenleri neler

Wraith W75 al. BBL edition olanı hem limited hem Türk E-spor'una destek hem de karamelli mocha gibi bi havası var.
Wraith ile ilgili sorunları var mı performansı nasıl vs konularında zamana ihtiyacı var diye okudum, bilmiyorum tabii ki

sistem alıcaksan linkini atsana yada sistemin varsa bileşenleri neler
Sistemim var konuyla alakası ne anlamadım. Sistemim imzamda var, sistemden kastınız başka bir şey ise kusura bakmayın ne kast ettiğinizi bilmiyorum

karammelli mocha .D

Wraith ile ilgili sorunları var mı performansı nasıl vs konularında zamana ihtiyacı var diye okudum, bilmiyorum tabii ki

Sistemim var konuyla alakası ne anlamadım. Sistemim imzamda var, sistemden kastınız başka bir şey ise kusura bakmayın ne kast ettiğinizi bilmiyorum
hayır sisteminizde eksik varsa klavye bütçesini 5k ya kadar yükseltmene gerek yok diy4ecektim

Wraith'in yeni W60 ve W75 BBL klavyelerini almayin. Hem switchleri soru isareti hemde scanrate orani kotu. Klavyenin içi hakkinda neredeyse bir bilgi yok henuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı