3000-5000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
3000-5000
Çok teşekkür ediyorum sizce bu nasıl ?
Bunun da fiyatına göre gayet iyi olduğunu söyleyenleri görmüştüm. Fiyatına bakıldığında gayet iyi. Zaten üstteki mesajlarda 570 ve bunu önermişler. 570, 4 senelik bir ekran kartı. 6400 daha yeni çıktı. Hem bütçenize de uyuyor. Gayet iyi bu ekran kartı. İsterseniz diğer modellerine de bakabilirsiniz.

İşlemciniz nedir? Ona göre bir kart önerelim.
F/P olarak RX 6600 öneririm.
birde anakartı h110m pro olması gerekiyor

@messinicocugu hocam size yardımcı olacaktır. O işlemciye nasıl bir ekran kartı önereceğimi bilmiyorum çünkü.

@Kaplancll, şu an biraz baktım da GTX 1660 öneren gördüm bu işlemci için. Örnek olarak RX 6500 XT olabilir.
birde anakartı h110m pro olması gerekiyor

Bunun da fiyatına göre gayet iyi olduğunu söyleyenleri görmüştüm. Fiyatına bakıldığında gayet iyi. Zaten üstteki mesajlarda 570 ve bunu önermişler. 570, 4 senelik bir ekran kartı. 6400 daha yeni çıktı. Hem bütçenize de uyuyor. Gayet iyi bu ekran kartı. İsterseniz diğer modellerine de bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim ama anakartıma uyarmu h110m-pro

@Kaplancll Evet, GTX 1650'den daha performanslı. Daha güncel ve daha yeni teknolojiler mevcut RX 6400'de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Kaplancll Evet, GTX 1650'den daha performanslı. Daha güncel ve daha yrni teknolojiler mevcut RX 6400'de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam PCI 4.0 farkını unutuyorsunuz. Gerçi PCI 3.0'da bile GTX1650'yi geçiyor o ayrı.

@Kaplancll evet, GTX 1650'den daha performanslı. Daha güncel ve daha yeni teknolojiler mevcut RX 6400'de.

Hocam PCI 4.0 farkını unutuyorsunuz. Gerçi PCI 3.0'da bile GTX1650'yi geçiyor o ayrı.

Bir de anakartı H110M Pro olması gerekiyor olur mu bu kart.

@Kaplancll Hocam o anakarta çoğu üst seviye kartı sorunsuz takabilirsiniz zaten, uyumluluk konusunda korkuya kapılmayın.
PCIe 3.0 farkını biliyorum, RX 6400 yine de daha mantıklı.

@Kaplancll Hocam o anakarta çoğu üst seviye kartı sorunsuz takabilirsiniz zaten, uyumluluk konusunda korkuya kapılmayın.

PCIe 3.0 farkını biliyorum, RX 6400 yine de daha mantıklı.
Merhabalar hocam güncel kur ile yine aynı şekilde 3000-5000tl arası ekran kartı önerinizi alabilir miyim ? yeni çıkan bir kart var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı