Hocam va istemedim nerde va istedim curved ips olmuyor muSamsung 24” Crg5 4 Ms 144 Hz Full Hd Hdmı Freesync Kavisli Siyah Gaming Monitör (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ghosting faln var ama ne yapalım VA istiyorsunuz.![]()
Msi Optix G241vc 23.6" 75 Hz Gaming Monitor Curved Fhd Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI 23.6 Optıx G241vc 1920x1080 (FHD) Va 75hz 1ms 16:9 Freesync 1800r Curved Gamıng Monıtor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Curved monitörler VA panel olur. Ama IPS isterseniz var tabi.Hocam va istemedim nerde va istedim ips yok mu bu fiyatta
İps daha iyi diyorlar curved IPS varsa daha iyi tabiCurved monitörler VA panel olur. Ama IPS isterseniz var tabi.
IPS daha iyi diyorlar Curved IPS varsa daha iyi tabii.
Anladım hocam mecbur birinden vazgeçicez ozaman düzgün sorunsuz curved yok mu ?Curved IPS yok ama kesinlikle IPS daha iyi. Görüş açısı, renk doğruluğu, ghosting olmaması...
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ürün markasından şüphe edebilirsiniz çok hak veririm. Kullanan bir tanıdığım oldu memnundu.
![]()
Samsung LC24RG50FZRXUF (C24RG5) Monitör
Samsung LC24RG50FZRXUF (C24RG5) Monitör C24RG50FZR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.