3000₺ Genel Kullanım İçin Monitör Önerisi

Bütçe
3000

MetehanKlc

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dizüstü bilgisayarıma yardımcı olması amacıyla monitör alacağım. Oyun da oynuyorum (LoL, RDR2, Hades), dijital çizim de yapıyorum, film-dizi izleme amaçlı da kullanıyorum bilgisayarı. Görsel olarak tatmin etmesini daha önemli görüyorum, kıvrımlı ekranın önemi ne derece bilmiyorum, daha önce hiç kullanmadım. Bi' önden araştırdım, şu üç model gözüme çarptı, sizlerin fikri ve tavsiyesi nedir?
(Fiyatı 3 binden ne kadar kısabilirsem o kadar güzel olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayarıma yardımcı olması amacıyla monitör alacağım. Oyun da oynuyorum (LoL, RDR2, hades), dijital çizim de yapıyorum, film-dizi izleme amaçlı da kullanıyorum bilgisayarı. Görsel olarak tatmin etmesini daha önemli görüyorum, kıvrımlı ekranın önemi ne derece bilmiyorum, daha önce hiç kullanmadım. Bi' önden araştırdım, şu üç model gözüme çarptı, sizlerin fikri ve tavsiyesi nedir?
(Fiyatı 3 binden ne kadar kısabilirsem o kadar güzel olur)

Panel konusunda güvendiğim tek marka LG.

Curved monitörler genelde oyunun içinde olma deneyimi sunmak amacıyla üretilirler. Fakat curved monitörlere en kaliteli renklere sahip olan IPS panel konulamıyor maalesef o yüzden curved önermem.

Zamanında aynı bütçede monitör ihtiyacım vardı. 24GN600/650-B ile G241 modeli arasında kalmıştım.
LG olan modelde Coil Whine sorunu yaşayanlar olduğu için G241 tercih ettim.

Düzenleme: G241 modeli artık en az 4000TL olmuş yeni fark ettim. Güvenilir bir satıcıdan 24GN600/650-B almanızı tavsiye ederim.

Curved monitörler genelde oyunun içinde olma deneyimi sunmak amacıyla üretilirler. Fakat curved monitörlere en kaliteli renklere sahip olan IPS panel konulamıyor maalesef o yüzden curved önermem.

Zamanında aynı bütçede monitör ihtiyacım vardı. 24GN600/650-B ile G241 modeli arasında kalmıştım.
LG olan modelde Coil Whine sorunu yaşayanlar olduğu için G241 tercih ettim.

Düzenleme: G241 modeli artık en az 4000TL olmuş yeni fark ettim. Güvenilir bir satıcıdan 24GN600/650-B almanızı tavsiye ederim.
Trendyol'da şu an linkini verdiğim satıcı en uygun fiyatlısı, gerisi 300-400 lira artarak satmaya başlıyor. GençerGaming, sitede yorumları kötü değil, sorun çıkarmazlar herhalde?

@Emma Stone @vahşet123 LG 24GN600B modelini satın aldım, içinden sadece Display Port kablosu çıktı ancak dizüstü bilgisayarımda DP çıkışı yok, yalnızca HDMI var. Ben HDMI2DP kablo mu almalıyım yoksa direkt HDMI kablosu alıp görüntü aktarımını onunla mı sağlamalıyım? Minik bir soru için ayrı konu açmayayım dedim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı