3000 Lira i3-6100 Sistem

aktas55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Sistem toplama olayında ilk girişimim olacak. Limitlerimi uygun kafama göre bir sistem topladım. Gördüğünüz parçalarda eksik ya da fazla gördüğünüz bir şey olursa daha iyi bir sistem oluşturabilmek için yorumlarınızı bekliyorum. Şöyle de bir not düşmek istiyorum. i3-6100 işlemciyi seçmemin sebeplerinden birisi ilerde işlemciyi yükseltmeyi planlıyorum ama performansa bağlı olarak bunu yapmayadabilirim çok güçlü bir işlemci gibi duruyor. Şimdiden teşekkürler.

12648105_10208963496348523_258699287_n.jpg

Merhaba arkadaşlar.

Sistem toplama olayında ilk girişimim olacak. Limitlerimi uygun kafama göre bir sistem topladım. Gördüğünüz parçalarda eksik ya da fazla gördüğünüz bir şey olursa daha iyi bir sistem oluşturabilmek için yorumlarınızı bekliyorum. Şöyle de bir not düşmek istiyorum. i3-6100 işlemciyi seçmemin sebeplerinden birisi ilerde işlemciyi yükseltmeyi planlıyorum ama performansa bağlı olarak bunu yapmayadabilirim çok güçlü bir işlemci gibi duruyor. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 138427
3000 Tl'ye i5 sistem toplanabilir.

RAM'i 8GB yap. R9 380 4G alın. İşlemciyi İ5 6500 al. Kasayı Zalman, Corsair veya Aerocool bir kasa alın. Eğer bütçe kalırsa 250GB Samsung 850 Evo alın. Ama Vatan'dan seçerseniz muhtemelen bütçeniz yetmeyecektir. Buyüzden webdenal.com veya teknobiyotik.com'dan alın. Merak etmeyin güvenilirdir. Araştırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı