TolgaB36
Kilopat
- Katılım
- 11 Şubat 2017
- Mesajlar
- 238
Efendim ana kart gerektiği kadar veriyor fazlasını depoluyor diyelim basitçe.
BIOS'unda RAM'in için aktifleştirmen gereken bir XMP profili vardır. Onu aktifleştirince gerçek gücüne çıkar. Anakartının marka modeli nedir?
PC başlarken aşağıda ([...] to enter BIOS) gibisinden bir şeyler yazar. O tuşu spamlayıp BIOS'a girebilirsiniz. Sonrasında Technopat youtube kanalından nasıl yeni ram profili oluşturacağınıza bakın.Veya ben söyleyeyim orada basic settingste hazır profiller oluyor ordan 3000mhz seçebilirsiniz.
Efendim ana kart gerektiği kadar veriyor fazlasını depoluyor diyelim basitçe.
Efendim genellikte Ana kart desteklediği frekans değerin üstünde RAM çalıştırmaz bilinse de çalıştırmaktadır. Bu durum şöyledir ki BİOS'tan Frekans değerini değiştire bilirsiniz ama tavsiye etmem bilginize.2133MHZ de kalmalı mı sizce? Üst düzey oyunlar oynamıyorum CS:GO, Ets2 gibi oyunlar oynuyorum. Ayrıca işlemcim 2667MHZ desteklediği yazıyor bunun ram frekansı ile alakası var mıdır?
Efendim Ana kart Desteklemediği Frekansa zorladığı için yüksek itiba kaybın da buluna bilir bilginize.Ram frekansıyla oynamaktan zarar gelmez.
3200MHz'e kadar destekliyor.Efendim Ana kart Desteklemediği Frekansa zorladığı için yüksek itiba kaybın da buluna bilir bilginize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.