Sahibinden üzerinden önerebilirsiniz. Tek tek toplamakla uğraşmak istemiyorum. LoL, GTA, FIFA gibi oyunları kaldırsın yeter.
Bulur 1050 tarzı bişe falan araştırırsa 3-3.5 k arası.Bundan 3 yıl önce ben 3500TL'ye almıştım bu dediğiniz oyunları kaldıran bilgisayarı kullanıyorum o zaman bile tanıdıktan 3500TL'ye aldım şu anda bulabilirseniz öyle fiyata o oyunları kaldıran çok şanslısınız demektir.
Bulur 1050 tarzı bir şey falan araştırırsa 3-3.5 k arası.
Sahibinden üzerinden önerebilirsiniz. Tek tek toplamakla uğraşmak istemiyorum. LoL, GTA, FIFA gibi oyunları kaldırsın yeter.
Kanka naptın bu ne?https://www.sahibinden.com/ilan/iki...asaustu-ev-ve-ofis-bilgisyar-1068966271/detay bunu buldum ben ama FIFA 22 falan oynatmaz.
Kanka ne yaptın bu ne?
Bu bütçede bulunur en azından 3. veya 4. nesil i5 ve GTX 1050, 950, R9 370'li sistem falan. Ama yakın yerden bulması lazım. @gurkan67 şehrindeki, gözüne kestirdiğin bütçene göre olan ilanları atsan ya.
750Ti'li sistem fiyat olarak iyiymiş ama işlemci sıkıntı. Ancak yükseltmeye elverişli bir işlemci.birde bu var https://www.sahibinden.com/ilan/iki...aming-bilgisayar-kasasi-ddr4-1070154681/detay fiyat iyi mi bilgim yok PC konularında
ısı değerleri 70-75 arası oyuna göre değişiyor dedi750Ti'li sistem fiyat olarak iyiymiş ama işlemci sıkıntı. Ancak yükseltmeye elverişli bir işlemci.
şuanda bütçem çok kısıtlı FIFA pes LoL oynar miyim750Ti'li sistem fiyat olarak iyiymiş ama işlemci sıkıntı. Ancak yükseltmeye elverişli bir işlemci.
Sıcaklıklar iyiymiş ama işlemci güç olarak düşük. O anakarta 6. nesil işlemci takabilirsiniz mesela i5 6500 gibi.ısı değerleri 70-75 arası oyuna göre değişiyor dedi
şuanda bütçem çok kısıtlı FIFA pes LoL oynar miyim
Oynatır ama oyun içinde takılma donma durumları yaşayabilirsiniz işlemciden dolayı. 2 çekirdek çünkü.şuanda bütçem çok kısıtlı FIFA pes LoL oynar miyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.