do not interfere
Hectopat
Arkadaş Antalya'daymış. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Param güvende çok kazık geldi bana.
Aslında işlemcisi i5 2.nesil diyor orasını atlamışım, kendi ilinizden almak daha mantıklı araştırıp bulabilirsiniz.
Arkadaş Antalya'daymış. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Param güvende çok kazık geldi bana.
Hocam benim ilim Mardin. Burada ilan bile vermiyorlar.Aslında işlemcisi i5 2.nesil diyor orasını atlamışım, kendi ilinizden almak daha mantıklı araştırıp bulabilirsiniz.
Tanışıyor muyuz, beni etiketlemişsiniz? neyse cevabımı vereyim.Arkadaş Antalya'daymış. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Param güvende çok kazık geldi bana.
Hocam bana tavsiye vereceğini söyledin ondan etiketledim. Rahatsız ettiysem kusura bakma.Tanışıyor muyuz, beni etiketlemişsiniz? neyse cevabımı vereyim.
En alttaki güncel AM4 bir sistem, daha uzun süre gideceği için onu almanı tavsiye ederim. En üstteki sistem ise ekran kartı iyi, zaten kartın kendisi 4-5 bin lira. Kötü yanı ise RX570'i tam performans kullanamazsın. 2500K ile çoğu oyunu açarsın fakat kart uyumluluğu konusunda problem olur. LGA1155 soket bir sistem hayli eski olduğunu söyleyebilirim. Darboğazı önlemek için Anakarta i7 2600 - 2600k takıp kullanabilirsin gerçi fakat onun içinde ekstra masraf yapman gerekir.
Bence;
B450 - GTX960 sistemi bak, pazarlık yapmayı da unutma.
Rahatsız olmadım, o yüzden değil yanlış anlamayın. "Tavsiye veririm" diye bir şey demişimdir fakat sadece sizi pek hatırlayamadım o kadar. Yoksa seve seve öneride bulunurum problem yok.Hocam bana tavsiye vereceğini söyledin ondan etiketledim. Rahatsız ettiysem kusura bakma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.