Sistemim aşağıda belirttiğim gibi. Bu sistemle birlikte Samsung 32 inc LED televizyon kullanıyorum. 60 Hz yenileme hızı var fakat 2K ve 144 Hz bir monitöre geçmek istiyorum. Bütçem maksimum 3000 TL ve alacağım monitör ne kadar büyük olursa benim için o kadar iyi olur. 32 inc ekrandan sonra 24 inc ekranda oyun oynayamam yani. En az 27 inc olmalı fakat 32 olursa daha iyi olur. Aklımdaki monitör modeli;
Dell S2716DG 27" 1ms (HDMI+Display) QHD G-Sync Oyuncu Fiyatı
Bunun dışında G-Sync sizce çok önemli bir özellik mi? Görüntü yırtılmalarını önlüyor fakat V-Sync açıkken de aynısı oluyor diye biliyorum. G-Sync'li monitörler cidden pahalı. Bu monitörün kötü yanı TN panel olması ama sorun teşkil edeceğini sanmam. Onun dışında görüntüsü ofis monitörü gibi. Biraz daha oyuncu monitörü tarzı bir şey olsa daha iyi olurdu fakat bütçem şu anlık buna yetiyor G-Sync'li monitörler arasında. Sizce bu bahsettiğim monitör alınır mı? Bilgisi olan yada kullanan var mı? Başka önerilere de açığım.
Sistemim:
Yardımcı olabilecek yok mu?
Dell S2716DG 27" 1ms (HDMI+Display) QHD G-Sync Oyuncu Fiyatı
Bunun dışında G-Sync sizce çok önemli bir özellik mi? Görüntü yırtılmalarını önlüyor fakat V-Sync açıkken de aynısı oluyor diye biliyorum. G-Sync'li monitörler cidden pahalı. Bu monitörün kötü yanı TN panel olması ama sorun teşkil edeceğini sanmam. Onun dışında görüntüsü ofis monitörü gibi. Biraz daha oyuncu monitörü tarzı bir şey olsa daha iyi olurdu fakat bütçem şu anlık buna yetiyor G-Sync'li monitörler arasında. Sizce bu bahsettiğim monitör alınır mı? Bilgisi olan yada kullanan var mı? Başka önerilere de açığım.
Sistemim:
- Ryzen 5 1400 (Intel i5 8600K ile değişecek)
- MSI B350M Gaming PRO (MSI Z370 Gaming Pro Carbon ile değişecek)
- MSI GTX 1060 3 GB O.C. (GTX 2000 serisi bir kart ile değişecek)
- HyperX Fury 8 GB 2400 MHz RAM (GSKILL Trident Z 16 GB ile değişecek)
- Toshiba OCZ 240 GB SSD
- WD 1 TB HDD
- Corsair VS 600 +80 Plus Güç Kaynağı (850W ile değişecek)
- Phanteks P300 Eclipse Kasa
- + OLARAK Sıvı soğutma eklenecek
Yardımcı olabilecek yok mu?