animefanboy
Hectopat
Şu anda aktif olarak Razer Huntsman opto lightswitch kullanıyorum. Bazı tuşlar takılı falan kalıyor hazır bir sürü indirim fırsatı varken değiştirmek istiyorum. Aklımda olan klavyeleri aşağıya koyuyorum.
www.incehesap.com
(Kampanya ile 2.500'a denk geliyor.)
(Kampanya ile 1600'a denk geliyor.)
www.gaming.gen.tr
(Kampanya ile 1400'e denk geliyor.)
Aslında ROG geri ödeme kampanyasını bayağı iyi bir fırsat olarak görüyorum ama başka önerilere de açığım. %60 olmasın yeter. Bütçem 1k-3K arası, F/P olan her şeye açığım.
Switch tercihi olarak Cherry MX kırmızı ve benzeri, mümkünse basma hissi tatmin edici ve çok ses yapmaması yeterli.
ASUS ROG Strix Flare II ROG NX Red Switch RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
(Kampanya ile 1600'a denk geliyor.)
ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
– FPS Oyuncuları için Üretildi: Ekstra 10 tuş barındırmayan şekliyle fareyi hareket ettirmek için daha fazla alan sağlanırken, genişletilmiş L-Ctrl tuşu, diğer tuşlara yanlışlıkla basmayı engeller.
Aslında ROG geri ödeme kampanyasını bayağı iyi bir fırsat olarak görüyorum ama başka önerilere de açığım. %60 olmasın yeter. Bütçem 1k-3K arası, F/P olan her şeye açığım.
Switch tercihi olarak Cherry MX kırmızı ve benzeri, mümkünse basma hissi tatmin edici ve çok ses yapmaması yeterli.