3000 TL Bilgisayar mı Laptop mu?

Bthn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk önce bilgisayar toplayacaktım (Ucuz fiyatlı sistem toplama rehberi 1 deki PC'yi). Ancak laptop her yere taşınabildiği için PC'den vazgeçip laptop alcaktım. (Monster Abra A5 V4.1). Sonra arkadaşa sordum aynen şöyle dedi " Laptopun i7 işlemcisi PC'nin G3258'inkinden kötü" Bende çok kararsız kaldım. 2000 TL verip daha iyi bir bilgisayar toplamak varken neden 3000 TL boşuna vereyim ki? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle arkadaşının söylediği laf yanlış i7'nin modeline bakar, oyun için masaüstü almalısın diyorum ben.

Laptop işlemci ve ekran kartlarının masa üstüne kıyasla daha az performans verdiği aşikar. Ama kimsede i7 mobil işlemciye G3258 seviyesinde diyemez. Başlıktaki soru ise tamamen sizin tercihinize kalmış. Sessiz sessiz takılırım, kucağımda gezdiririm sağa sola arkadaşa götürürüm diyorsanız, laptop alın. Tabii ki 3000 liralık masaüstü bilgisayar, diz üstünden daha çok performans verir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı