iPhone 15 Pro'dan iPhone 17'ye geçmeye değer mi?

Bütçe
76999 ₺

serkie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Macbook pro m2 max
Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT
Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl
İlk çıktığından beri iPhone 15 Pro kullanıyorum. Pilim %88 ve cihaz 128 GB olduğu için yetersiz gelmeye başladı. Çok cüzi bir fark ödeyerek iPhone 17'ye geçme düşüncem var. iPhone 17 kullanan arkadaşlar bu Upgrade'e değer mi? Telefoto lens, hiç kullanmıyorum neredeyse. Haricinde kaybım ve kazancım ne olur? İşlemci uzun vade de üzer mi? Aklım karıştı.

Geçmeni öneririm. Hem depolaman artacak hem de pil süren, işlemci gücünden bahsetmiyorum bile.

Bir şey kaybetmezsiniz hocam, hafıza dışında aman aman bir şey de kazanmazsınız. Artık her telefon aynı. Değer konusunda ise 17 daha mantıklı geldi bana hem daha iyi pil ömrü vesaire alın geçin fark da azken en yenisini kullanmış olun.

Aylık 200-300 bin kazanıyorsanız bir şekilde değebilir belki. Ancak yine de paranın yüzde 20'si ve fazlası her iPhone'da olduğu gibi boşa gidecektir.

İlk çıktığından beri iPhone 15 Pro kullanıyorum. Pilim %88 ve cihaz 128 GB olduğu için yetersiz gelmeye başladı. Çok cüzi bir fark ödeyerek iPhone 17'ye geçme düşüncem var. iPhone 17 kullanan arkadaşlar bu Upgrade'e değer mi? Telefoto lens, hiç kullanmıyorum neredeyse. Haricinde kaybım ve kazancım ne olur? İşlemci uzun vade de üzer mi? Aklım karıştı.

Telefoto lens haricinde kaybınız olmayacak. Kazanacağınız özellikler:
1- dışarıda telefonu kullanırken gözünüzle gerçekten fark edeceğiniz daha parlak bir ekran olacak, aynı zamanda daha ince çerçeveli olacak.
2- pil ömrü konusunda güzel artış yaşayacaksınız ve daha hızlı şarj olacak.
3- geniş açı kamerayı kullanıyorsanız artık 12 MP yerine 48 MP olacak.
4- ana kamerada daha iyi çekimler yapacaksınız. Özellikle düşüş ışıkta.
5- ön kamera hiç söylememe gerek yok. Küflenmiş, yılların sensörü yerine yepyeni ve çok daha kullanışlı bir ön kameraya sahip olacaksınız. Bu ön kamerayı kullandıktan sonra eski ön kameralara bir daha iyi gözüyle bakamıyorsunuz. 16 Pro ve öncesindeki ön kameralardan bahsediyorum.
6- 2 yıl daha yeni işlemci var. Hâliyle en az 2 yıl daha fazla güncelleme ömrü demek.

Sence de iPhone 15 Pro'yu, iPhone 17 açık ara tokatlamadı mı? Aradaki fark da cüziyken elbette geçin hocam. Titanyum kasadan kaybınız olacak ama kılıfla kullanıyorsanız isterse elmastan olsun anlamı kalmıyor. Başka da kayıp göremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı