3000 TL Bilgisayar Toplama

omer321

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba sosyalde baktım konulara dolar yükseldigi icin bütce denk gelmiyor benim istedigim sistem uzun ömürlü bütcem 3000tl rx480 veya 1060 sığdırabilirseniz iyi olur tabikide yazın upgrade yapcam anakart h110m koycagınızı tahmin ediyorum upgrade edip iyi bir anakart alcam icin işlemci 6500 falan olursa iyi olur şimdiden teşekkürler monitör dahil degildir ve 250gb veya 240 gb ssd olursa sevinirim.

Fiyat biraz taştı ama :)

Dosya Ekleri

• sadasdasdsada.png
    sadasdasdsada.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 136
Kişi yorumunda anakartı h110m yapın ilerde yeni bir anakart alırım demiş demekki geçici en ucuz h110 anakartı koyup ekran kartını rx 480 8gb veya gtx 1060 6gb yapmak daha mantıklı olur.

Hocam iyide arkadaş kendisi demiş yoksa çok önemli değil zaten ama eğer öyle bir durum varsa 6gb alınmalı burda fark sadece 6 dan 3'e düşmesi değil içindeki gpunun gücünde de oynamalar var testlerde 3-4 fps fark ettiğini de gördüm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı