3000 TL Bütçe 17 inç Notebook Önerleriniz

Max bütçen 3000 TL civarı mı ? Ayrıca ne amaçla kullanacaksın. Muhtemelen oyun için. Kaç inçlik bir ekran istersin. Estetiğime önem verirsin performansa mı ?

Ayrıntılı bilgi vererek yardım isteyin. Acer olanı direkt eleyin, kesinlikle önermeyiz.
 
Max bütçe aslında ilk başlarda 4000 tlydi. Malesef şu an karttan çekebileceğim 3000 var ve yüzsüzlük olmasın diye 3000'i de kullanmak istemiyorum. Kart bir tanıdığımın 17,3 inç bir ekran işimi görür, ısınma konusunda kuşkuluyum. İlk defa laptop kullanacağım için ısınır, elin yanar, kapanır tarzı şeyler duydum. Onlara açıklık getirebilirsen sevinirim. Bir de performans bence daha önemli ama çok da kötü bi kasa yapısı olmasın. Oyun için alıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek çekim yaptırıp bankalara 9 üzerinde bir taksit yaptırabiliyomuyuz. Bilginiz var mı ? 9 taksiti ödemem güç olur. Sizi de uğraştırdığım için kusura bakmayın. Tekrardan teşekürler. Önerilerinizi göz önünde bulunduracağım, belki de direkt Msi'ı alabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı