Fiyatına göre çok kötü bir sistem olmuş. 3200TL'lik sisteme RX550 ciddi anlamda fazla dişük kalır. Bilgisayara geçince sistem toplayıp atacağım.Eki Görüntüle 243508
Şöyle bir sistemle karşına çıkayım. Parçalar da değişiklikler olabilir parçalar hakkında daha bilgisi olan arkadaş gelip bunun üstünden yardımcı olabilirler.
Doğru diyorsun ama stoklarda başka bir kart bulamadığım için onu koydum.Fiyatına göre çok kötü bir sistem olmuş. 3200TL'lik sisteme RX550 ciddi anlamda fazla dişük kalır. Bilgisayara geçince sistem toplayıp atacağım.
Eğer rx470 olsaydı stoklarda çok daha iyi bir sistem olabilirdi ama olmadığı için bu sistem işini görecektir.İlk defa toplama kasa yapıcam. Yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Evet ama daha birçok yanlışın var ryzen sistem şuanda intel sisteme göre çok daha ileriye dönük. Anakart'da yanlış seçim B250M çok daha iyi bir anakart. Ramların frekansı düşük. Ve RX550 yerine 1050ti koyabilirdin öyleki aralarında %80lik baya büyük bir fark var. Buradan Bakabilirsin aradaki farka:UserBenchmark: AMD RX 550 vs Nvidia GTX 1050 TiDoğru diyorsun ama stoklarda başka bir kart bulamadığım için onu koydum.
Buda oyun testleri.(Videodaki 1050ti bile deil ti ile karşılaştırılmasını bulamadım ti modeli %15 daha performanslı.)Doğru diyorsun ama stoklarda başka bir kart bulamadığım için onu koydum.
RX580 olmadığı için attığın sistemde şuan stokta yok.https://www.itopya.com/DADG-AMD-Ryz...g-8GB-2400MHz-Ram-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/
Bunu al hocam. Rx580 var seni baya uzun süre götürür.
RX580 olmadığı için attığın sistemde şuan stokta yok.
Eğer rx470 olsaydı stoklarda çok daha iyi bir sistem olabilirdi ama olmadığı için bu sistem işini görecektir.
Evet ama daha birçok yanlışın var ryzen sistem şuanda intel sisteme göre çok daha ileriye dönük. Anakart'da yanlış seçim B250M çok daha iyi bir anakart. Ramların frekansı düşük. Ve RX550 yerine 1050ti koyabilirdin öyleki aralarında %80lik baya büyük bir fark var. Buradan Bakabilirsin aradaki farka:UserBenchmark: AMD RX 550 vs Nvidia GTX 1050 Ti
Ve daha sayılamıyacak hata.
Buda oyun testleri.(Videodaki 1050ti bile deil ti ile karşılaştırılmasını bulamadım ti modeli %15 daha performanslı.)![]()
Hayır bir problem yapmaz. Eğer biraz beklersen stoklara RX serisi geldiğinde daha iyi bir sistem oluşturulabilir şuanki ekran kartı stoklarıyla ancak bukadar.bu sistemdeki ssdyi 120 gb yapıp alırsak bi sorun olur mu yetersiz mi kalır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.