İşlemciyi satıp yeni çıkacak 5600 gibi işlemcilere geçmen yeterli. Artı olarak bütçen elverirse anakartı en azında 450m s2h gibi modele yükselmeni öneririm.
Ucuz olmasını istiyorsanız buna bakabilirsiniz:
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.googleadservices.com
Şimdi yükseltmek pek mantıklı değil. 5600X almadığın sürece.
@mamili ekran kartı atıyorum 200 FPS verebilecekse 150 FPS alacaksın işlemci yetmediği için olay bu. 2600 zayıf bir işlemci 6600 XT için.
Yeni çıkacak olan 4. nesil işlemcilerden birine yükseltebilirsin.
Ucuz olmasını istiyorsanız buna bakabilirsiniz:
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.googleadservices.com
İlk olarak o A320 anakarttan kurtulman lazım B450'ya da B550 alman gerek ondan sonra işlemcini satıp 5000 serisi bir işlemci alınabilir sıfır ya da ikinci el olarak.
@mamili bu ikisine bak.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
AMD Ryzen™ 5 4500 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 12 Threads 11MB Cache AM4 İşlemci - AMD YENİ İŞLEMCİLER STOKLARDA | Teknobiyotik
Kutusuz Soğutuculu Ürün.www.teknobiyotik.com
Yaza kalırsa bende almayı planlıyorum. Güzel işlemciye benziyor.4500 alsam beni çok idare eder.
Yaza kalırsa bende almayı planlıyorum. Güzel işlemciye benziyor.
@mamili bu ikisine bak.
![]()
![]()
AMD Ryzen™ 5 4500 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 12 Threads 11MB Cache AM4 İşlemci - AMD YENİ İŞLEMCİLER STOKLARDA | Teknobiyotik
Yaza kalırsa bende almayı planlıyorum. Güzel işlemciye benziyor.
@mamili bu ikisine bak.
![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.