3000 TL Bütçeye Hangi Laptopu Almalıyım ?

MSI mı Asus mu?


  • Oy verenlerin toplamı
    23

Ömer Faruk

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 laptop arasında kalıyorum. Bütçem 3000 TL. Bu iki markanın da bütün modellerine bakıyorum ama karar veremedim bir türlü. Sizin önereeğiniz hangisidir bana?

Oyun konusunda başarılı olmasını istiyorum. Hemen MSI aklıma geliyor o anda. Ama çok aşırı düşkün de değilim. Her an oyun oynayan birisi olmadığım için de Performans diyince acaba ASUS mu diyorum?

Sizce hangi model, hangi marka tercih etmeliyim. Yetkili servis ağı da çok önemli. Asus Teknosa'da mevcut fakat MSI için internet market kullanmak gerekiyor. Hangisi güvenilir sizce?

Sorular çok aklımda, fazla sordum galiba özür dilerim :)
 
Önerilenler arasında sdd olmayanlar ve freedos olanlar var.İşin kötüsü win kurmayı bilmiyorum. Asus'un gönderdiğim linkteki laptopta da herşeyi hazır olduğu için düşünmüştüm.
 
Windows kurulumu çok zor değil. SSD sonradan da takılabilir. Bence bu kadar paraya en iyi donanıma sahip olanı almalısınız.
 
Windows kurulumu çok zor değil. SSD sonradan da takılabilir. Bence bu kadar paraya en iyi donanıma sahip olanı almalısınız.

Birde MSI yetkili servis olayı nasıl Antalya' da var mıdır sağlam servis? Bir de hangi internet marketten almak gerekir güvenilir olması sıkıntı çıkmaması da önemli.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı