3000TL bütçe ile hangi laptopu nereden almalıyım?

drocco

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
FreeDOS olan 3000TL civarında bir laptop önerisi arıyorum ayrıca hangi internet istesinden almalıyım? Hangisi güvenilir olur? Zira masaüstü bilgisayar gibi içini açıp, parçaları kontrol edebilmek, laptopta kolay değil. O yüzden güvenilir bir alıveriş sitesi arıyorum.

Özellikle tecrübesi olanlar bilgi paylaşımı yaparsa sevinirim.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Laptop olarak bunu öneririm. Site de bence gayet güvenilir bir site. Parçaları kontrol etmek için içini açmak yerine bilgisayara kurduğun bir programla ya da Windows üzerinden öğrenebilirsin.
Laptop olarak bunu öneririm. Site de bence gayet güvenilir bir site. Parçaları kontrol etmek için içini açmak yerine bilgisayara kurduğun bir programla ya da Windows üzerinden öğrenebilirsin.
Amaç oyun ise ekran kartından tam verim almak için çift kanal RAM lazım. Lenovo modelde bazı cihazlarda tek kanal RAM varmış ama çift kanal diyenler de var bilemedim :)
Amaç oyun ise bunu tercih edin ama onun dışında hala üsttekini öneririm.

Son düzenleme:
FreeDOS olan 3000TL civarında bir laptop önerisi arıyorum ayrıca hangi internet istesinden almalıyım? Hangisi güvenilir olur? Zira masaüstü bilgisayar gibi içini açıp, parçaları kontrol edebilmek, laptopta kolay değil. O yüzden güvenilir bir alıveriş sitesi arıyorum.

Özellikle tecrübesi olanlar bilgi paylaşımı yaparsa sevinirim.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Bende çok araştırdım bunu aldım efsane.
ram sadece ram ekle tamamdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı