3000 TL civarında telefon önerileri

Bütçe
3000

berkkaka

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2018
Mesajlar
96
İyi günler dilerim. 2017 yılında aldığım dandik mi dandik, 16 GB hafızalı, kamerası cips yiyip yağlı elinizle dokunmuşsunuz gibi bulanık, her şeyde deliler gibi kasan berbat bir telefonu kullanıyorum. Gündelik işlerimin %95'ini bilgisayardan hallettiğim için telefona para harcamaya hiç gerek duymadım. Ama artık bunaldım. Şöyle ufacık bile iyi olan bir telefon bile bana çağ atlatacak muhtemelen. İstediğim şey depolama alanı ve telefonun kasmaması, uzun süre gitmesi. Kamera kalitesi 2. planda. 3000TL civarında önerilerinizi alırım.
Reeder P13 Blue Max Pro 256 GB Mavi (Reeder Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr hoşuma gitti ancak insanlar genellikle anne-baba telefonu olarak görüyor. Benzer fiyatta daha iyi performans varsa bilgilendirin.
 
Reeder markasının yakınından dahi geçmeyiniz. Bütçenizi arttırabilme fırsatınız yok mu, bu fiyat bandındaki cihazlardan pek hayır beklememek gerek.
Yeni bilgisayar aldım, onun taksitini ödüyorum. Kira da var. Daha önceden reeder p10 kullanıp memnun kalmıştım. Dediğim gibi çok büyük bir telefon beklentim yok, ne alsam çağ atlamış hissedeceğim. Şimdilik bu bantlarda araştırayım.
 
O halde yurt dışı cihazlara yönelmek mantıklı olabilir. Yine de @BERWAR'ın da fikrini almak isterim.
Evet alınabilir eğer ki yurt dışı cihaz isterse, Note 10s bu fiyatlara bulunabilir. İş görür bu bütçe için.
 

Geri
Yukarı