3000 TL grafik tasarım için sistem tavsiyesi

dgknn89

Kilopat
Katılım
21 Mart 2016
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sistem grafik tasarım için kullanılacak, monitör var.

Sizlerden sadece kasayı toplamanızı rica ediyorum.
 
Son zamanlardaki fiyatları hakkında fazla bilgim olmamasına rağmen quadro serisi ekran kartlarını da (model belirtmeme sebebim fiyat ve kullanım alanından emin olmam. 3d-2d, çalışma yoğunluğu v.b. gibi sebeplerden dolayı) seçenekler arasına koymalısın. Bütçenizi biraz arttırarak workstation sınıfı bir bilgisayar toplamak verimlilik ve uzun süre sorunsuz kullanım için oldukça yerinde bir yaklaşım olabilir. Kullandığım bilgisayarda 16 gb ecc ram, quadro ekran kartı ve xeon işlemci konfigrasyonundan oluşuyor. Cad ve gis uygulamalarında ciddi derecede büyük veriler ile uğraşmama rağmen performans ve stabiliteden ödün vermedi. Tek tek parça konfigrasyonu yazmak yerine deneme yanılma yoluyla edindiğim deneyimlerimi aktardım. Umarım sistem toplarken sana yardımcı olur.
 
Tam olarak ne tarz, ne büyüklükte işler için kullanacaksınız sistemi ? Büyük boyutlu dosyalarla çalışacaksaniz, profesyonel olarak bu işi yapıyorsanız bütçenizi artırmak gerek. Bunu belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı