3000 TL grip tutuş kablosuz oyuncu mouse önerisi

Bütçe
3000

Denizkq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Rampage Fury Z kullanıyorum artık çok eskidi yaklaşık 3 yıl oldu, en fazla 3000 TL'ye kadar mouse arıyorum. Elim 17-18cm palm grip şeklinde tutuyorum.

Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Rampage Fury Z kullanıyorum artık çok eskidi yaklaşık 3 yıl oldu, en fazla 3000 TL'ye kadar mouse arıyorum. Elim 17-18cm palm grip şeklinde tutuyorum.

Scyrox v6.

Scyrox bir süre sonra gıcırdıyor diye şikayetçi olan çok MCHOSE tarafı daha mantıklı olur gibi

Scyrox bir süre sonra gıcırdıyor diye şikayetçi olan çok MCHOSE tarafı daha mantıklı olur gibi.

Ben hiç görmedim kalite olarak gayet güzel mouse MCHOSE belki daha kötü henüz videosu yok.

V6 daha mantıklı olur MCHOSE L7 incelemesi yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yabancı kanallara ve kaynaklara bakarsan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yabancı kanallara ve kaynaklara bakarsan var.

Türkiye'de.

Türkiye'de inceleme olmasına gerek yok. Yabancıların incelemeleri zaten daha adil genelde. Önce incelemesi yok yazdın sonra gösterince Türkiye'de yok yazdın. Biri alıp yaparsa inceleme olur. Ben şahsen MCHOSE A5'e yapacagim inceleme yakın zamanda.

Bende bir ara MCHOSE L7 Ultra alacaktım almadım Scyrox V6 sipariş verdim yarın alacağım.

Türkiye'de inceleme olmasına gerek yok. Yabancıların incelemeleri zaten daha adil genelde. Önce incelemesi yok yazdın sonra gösterince Türkiye'de yok yazdın. Biri alıp yaparsa inceleme olur. Ben şahsen MCHOSE A5'e yapacagim inceleme yakın zamanda.

Zaten Türkiye'de yok demek istemiştim.

Karar konu sahibinin hangisini almak isterse ve ben MCHOSE kötü demedim Scyrox V6 V8 Türkiye'de çok incelemesi olduğu için bana göre daha önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı