3000 TL Gta V Ultra "60 FPS"

3000 Tl Bilgisayar Gta 5 Ultrada 60 FPS Civari Sistem

• Toplanmaz.

Oy: 27 31,4%
  • Toplanır.

Oy: 59 68,6%

• Oy verenlerin toplamı
    86
Benim Hiç bilgim yok. Hangisi daha iyi ne olur söyleyin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Cry-Z'nin önerdiği sistemi almalısın. Parça parça karşılaştıracak olursak: harddisk WD'den daha performanslı, işlemci daha iyi, PC Mate serisi bios konusunda biraz sorunlu bu yüzden H97M-G43 daha iyi. Bunun dışında pek fark yok. Ancak bu yazdığım farklar bile önemli. Şimdiden hayırlı olsun.

Kasa ve PSU'da daha iyi. Özellikle kasa.

Peki ya kasa ve güç kaynağı olarak arada fark yoksa hangisini almalıyım ? Güzel gözüksün.

Kasa sade bir kasa. Ama Corsair'ın sloganı da zaten, "Sadelikten gelen güzellik" olduğu için pek takılma. Anakart olarak H97M-G43 daha iyidir. İşlemci biraz daha iyidir. Ekran kartı özel üretilen bir kart ama içindeki GPU aynı.

@WoLverinE@ Ekran kartını 980 yapacaksın diye diğer parçaları o şekilde düşürmen hiç iyi değil açıkcası. O bilgisayarı o güç kaynağı ve diğer ileriye dönük olmayan parçalarla birlikte kullanmak hakaret olur diye düşünüyorum.
Nerdeyse her açıdan Cry-Z nin yaptığı sistem daha iyi.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Peki OverClock yapmak mantıklı mı yoksa hiç bulaşmayayı mı ? Bide @Cry-Z sen hangi siteden topladın sistemi ? Ben toplama işlerinde az anlıyorum işi riske atmamak için vatandan alıp oraya toplatacam. Sizce mantıklı ve toplamaları paralı mı vatanda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…