3000 TL GTX 970 Sistem Toplama

Arkadaşlar kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum.Aklıma takılan birşey var pc de pek oyun oynamayı seven biri değilim 1-2 defa kendi işimi görecek seviyede pc toplamisligim var ancak sadece oyun oynamak için bu fiyatlar bana çok uçuk geliyor. Bundan 4 sene önce aldığım playstation 3 bugün bile hala birçok oyunu sorunsuz oynatırken bu yazdığınız fiyatlara bir playstation 4 birde 3d tv alınir ve en az 4-5 sene kullanılır arada nasıl bir fark var biri açıklayabilir mi?

Yeni bi konu açsaydın keşke neyse
Öncelikle o dediğin küçük bi ekran ise pek sanmıyorum ama yapılır.
Fakat şöyle bi durum var. Sen konsolda programla uğraşabiliyor musun?
Online pc oyunlarını oynayabiliyor musun?
Peki ya ps4'den daha iyi görüntü kalitesine ne demeli?
Peki daha ps4'den daha uzun ömürlü oluşuna ne demeli?
Peki ps4 de eskiyen parça yerine yenisini takmaya ne demeli?
Bunları bence otur bi düşün çok fazla nedeni var.
Ps sadece oyun içindir, bunu unutma.
Ama Pc öyle mi ?

Arkadaşlar kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum.Aklıma takılan birşey var pc de pek oyun oynamayı seven biri değilim 1-2 defa kendi işimi görecek seviyede pc toplamisligim var ancak sadece oyun oynamak için bu fiyatlar bana çok uçuk geliyor. Bundan 4 sene önce aldığım playstation 3 bugün bile hala birçok oyunu sorunsuz oynatırken bu yazdığınız fiyatlara bir playstation 4 birde 3d tv alınir ve en az 4-5 sene kullanılır arada nasıl bir fark var biri açıklayabilir mi?
Arkadaşa önerilen kartların en düşükleri bile (r9 390 ve nvidia gtx 970) 2k çözünürlüğün altından çok rahat kalkabilecek yeterlilikte. ps4 de oynadığınız oyunları maximum 1080p de oynayabiliyorsunuz ki battlefield 4 gibi ağır oyunları 720p yada 900p de ancak oynayabilirsiniz. ayrıca bu pcde işlemciyi biraz daha yükselterek sadece oyun bilgisayarı değil diğer işlerinizide yüksek performansta yapabileceğiniz bir sisteme sahip olursunuz.

3300TL SİSTEM SSD MONİTOR YOK.png

Bütün konuyu okuyamadım ama şunu yazayım dedim, videoların etkisiyle insanlar skylake sistem toplamak istiyor haklı olarak. Şunu not düşmekte fayda var, skylake işlemcilerin stock fanı yok arkadaşlar, o yüzden, illa oc yapacağınız için, sıvı soğutma da almanız gerekiyor. 6600k'larda hava soğutucuları işlemciyi bükebiliyor, dikkat etmek lazım

Bütün konuyu okuyamadım ama şunu yazayım dedim, videoların etkisiyle insanlar skylake sistem toplamak istiyor haklı olarak. Şunu not düşmekte fayda var, skylake işlemcilerin stock fanı yok arkadaşlar, o yüzden, illa oc yapacağınız için, sıvı soğutma da almanız gerekiyor. 6600k'larda hava soğutucuları işlemciyi bükebiliyor, dikkat etmek lazım

K ibaresi olanlarda bu böyle fakat burda k ibareli sistem toplanmadığı için söylediğine de ihtiyaç yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı