3000 TL hazır sistem önerisi

Sic Mundus

Centipat
Katılım
5 Kasım 2019
Mesajlar
25
3000 TL bir bütçem var şu anki piyasa değerlerine göre tek tek parça toplamak zor, hazır sistemler daha makul geliyor. İtopya, İncehesap, Teknobiyotik gibi sitelerden almak mantıklı mı sizce? Bir sıkıntı çıkar mı veya daha önce alan varsa bilgilendirebilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

OEM Hazır Sistemler

Selam linkini attığım sistemler şuan için gayet uygun yakın zaman da bir arkadaşım i3 9100F işlemci olan modelden toplamış ve gayet memnun kalmıştı. Tabi ki bu sistemle 4K ya da ultra ayarlarda çok yüksek bir performans beklemek doğru olmaz ama ayarları biraz kısarak iyi bir verim alabilirsin. İkinci linkte ki sistemde sanki diğerlerine nazaran biraz daha iyi gibi. Nakit ya da tek çekim alacaksan ikincisini al ama taksitle alacaksan vatandan alman daha mantıklı çünkü diğerinde vade ödemek zorunda kalıyorsun.
 







https://www.hepsiburada.com/sapphire-nitro-amd-radeon-rx-580-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-30-ekran-karti-11265-08-20g-p-HBV000







Böyle bir şey alınabilir hazır sistemlerde kötü kasa, C4 olabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı