3000 TL i5 4460 Sistem

MrLog

Hectopat
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi 3000 TL'ye böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı MSI'ın özel soğutmalısıyla değişecek. Eksikler ya da değiştirilmesi gerekenler varsa aşağıda sizden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.



3.png
 
DDR4 çıkmışken bu vakitte DDR3 almak hata olur. Aşağıdaki sistemi tercih edebilirsiniz.
  • Eklediğiniz kasa güzel gözüküyor fakat Everest marka olarak iyi bir marka değildir ayrıca 750 watt bu sistem için çok fazla, kaliteli bir 500 watt PSU bile bu sistemi çalıştırır. Kasa olarak önerdiğim sistemdekinin dışında Zalman R1 veya Z3 Plus da tercih edilebilir. Daha gösterişli bir kasa olduğu için sisteme Spec-01 koydum.
  • Ram'i 2x4 GB olarak da alabilirsin.

Adsız1.jpg
 
Son düzenleme:
Arkadaşın dediklerini diyecektim bende sıfırdan toplanacaksa 6. nesil toplanması çok daha mantıklı olacaktır. 4. nesil ve ddr3 elinizdeki hazır sistemi yükseltmek için kullanılabilecek alternatifler şuan çok mantıklı değil sıfır sistemde 4. nesil kullanmak.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı