3000 TL i7 işlemcili 'gamer' bilgisayar tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Yasin Yavuz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3B
Y

Yasin Yavuz

Ziyaretçi
Merhaba, beni 3-4 yıl taşıyabilecek ekran kartı güçlü olan bir cihaz almak istiyorum.
Ekranının 15,6dan daha büyük olmasını tercih ederim fakat 15,6 inch güzel cihazlarda olabilir.
Verebileceğim ücret 3000TL civarıdır.
Şimdiden teşekkürler.
 
İyi geceler, notebook kategorisini seçtiğim için belirtmenin gereksiz olduğunu düşündüm, yanlışım varsa kusura bakmayın tabi. Mesaj için teşekkürler öncelikle.

Gtx 850m biraz yetersiz gibi geliyor bana Sli olsa iyi fakat bu şekilde pek yeterli olamayacaktır.
 
@Silinen üye GTX850M ekran kartlı bir model yerine GTX860M olan bir model daha iyi olabilir ancak bu 2 kart arasında büyük bir fark yok. Ben birkaç detayı biraz kısıp oynarım dersen GTX850M MSI almak mantıklı ancak o birkaç detayı da yüksekte tutayım dersen o fiyata yakın GTX860M olan bir Monster Abra A5 V2.1.1 falan bakabilirsin. Ancak dediğim gibi GTX860M de çok tatmin edici bir kart değil.
 
Oyunlarda tatmin edici bir sonuç istiyorsan GTX870M - GTX970M olan laptoplara bakman lazım. Yalnız senin ayırdığın bütçe ile istediklerin arasında oldukça fark var. GTX870M (en az) ve 16 GB RAM olan bir 17.3" model en ucuz 3600 TL'ye gelir. (O da Monster gibi markalar) Bu ekran kartıyla 15.6" asla tavsiye etmem.
 
Farkettim, çoğu yeri inceledim de bir sonuca varamadıĝım için buraya yazmayı düşündüm. Bilgi için teşekkürler , yardımcı oldun ^^
 
Bütçeyi biraz arttırabilirsen Tulpar T5 V1.1.1 önerebilirim. MSI kadar kaliteli olmasada alınabilecek bir laptop. 870M ~3 sene idare eder tahminen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı