3000 TL ile RX 5700 XT Alınır mı?

uyuyor

Centipat
Elimdeki sistemin performansından memnun değilim oyun oynuyorum zaman zaman video kaydı ve render alıyorum.
Bana RX 5700 XT tavsiye edildi yeni çıkan kartlar hakkında bilgi sahibi değilim bu kart beni üzer mi? Her yer ısınma sorunu ve driver mesajlarıyla dolu bile bile mi tavsiye ediliyor? Her şey F/P değil 1 gün takıp atmayacağız sonuçta.
Elimde ASUS VG278Q 144Hz 1080P monitör mevcut ve alalı fazla olmadı yani 2K görüntü almam mümkün değil.
Bu yazdıklarımı da göze alarak bana ne tavsiye edersiniz eğer RX 5700 XT ise hangi modelini almalıyım? Acelem yok birkaç ay bekleyebilirim, elimdeki parçaları belki satamayabilirim çünkü daha önce hiç PC parçası satmadım.

Sistemim:

Son düzenleyen: Moderatör:
En beğenilen model nitro oldu şuan yukko da 3500 TL ben az önce sipariş verdim.
hocam bu dimi araştırdınız mı soğutması driverları vs sorunsuz mu bir de şu modeller var çünkü
ben anlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim burda soruyoruz ama cevap veren yok sağolsunlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı